Ajánlhatók az alábbi kerékpáros ruhák?
Idén tavasztól fokozatosan szeretném felruházni magam, mert a hagyományos ruhák egyszerűen rámrohadnak.
Tudom, a mez és a rövid nadrág "no name", de nincs túl sok pénzem. Így is a cipő az későbbre lesz elhalasztva. Hosszú ujjú mez már van, az ilyen:
A célom, hogy megfizethető árut találjak, és jól szellőzzenek, gyorsan párologtassanak.
Köszönöm s segítségetek!
Köszönöm a válaszokat! Tegnap böngészgettem, találtam olyan oldalt, ahol az én pénztárcámhoz mérten, jó minőségben lehet vásárolni.
természetesen nem darabonként rendelem, de nyilván most a tavasz/nyári cuccok az érdekesek. Szerencsére van olyan cég, amely bizonyos összeg felett kis összegért vagy ingyen postáz.
Nekem mindenképp a netes rendelés marad, mert múlt héten körülnéztem a közeli városban, és szomorúan tapasztaltam, hogy a kerékpárosokra nem gondolnak és még drága is, amit árulnak sportruházat címén.
Szia!
Mi az oldal címe amit találtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!