Szerintetek a schwinn csepel magnum mennyire jó?
sajnos a csepeleknek nem valami jó a minősége, ez látszik az árán is
jobban jársz ha veszel egy jobb használtat, és azt felújítod, kb ennyiből meg lesz ha okosan csinálod, és sokkal jobb a végeredmény minőségben, és tartósságban
sajnos álomvilágban éltek :o)
ti a régi csepelekről áradoztok (ami jogos mert azok valóban jók voltak), miközben egy mairól beszélgetünk
a mai gépeik silány minőségűek, és drágák is hozzá képest
ismerősöm gyakorlatilag széthajtotta a csepel trekkinget aszfalton, pedig az nem nagyon gyűri a gépet egy montihoz képest, pedig drágább volt, mint ez
de térjünk vissza erre a "szuper" gépre, meg tudod mondani milyen felni van a kerekekbe építve? keresgess egy darabig, nem fogod megtalálni...és még sok mást sem
műanyag pedál, silány kenda gumik, stb
de jobb ha magad tapasztalod meg, vegyél egyet (mert amit leírtál abból látszik, hogy te ilyet fogsz venni), csak akkor értelmetlen itt megkérdezni...
más dolog gondolni valamit egy márkáról, és más tapasztalni
Egyébként szerintem Kelly's-eseket nézegess, azok érik meg a legjobban. A Merida is jó minőségű, de ugyanazt a minőséget sokkal drágábban adja, így jobban megéri Kelly's-t venni(ez persze nem azt jelenti hogy a Kelly's vacak márka lenne). A Gepidáról nincsenek nagy tapasztalataim, de azt hallottam róla hogy örök vázgaranciát vállal. Aztán vannak azok a márkák amik már verseny kategóriájú gépeket gyártanak:Scott,Cube,Trek.
Szerintem Kelly's-t vegyél, az éri meg legjobban. Ha tőlük rendeled a biciklit kapsz 5 év vázgaranciát(Merida is annyit ad), 1 év ingyen szervízt és egy nagygenerált, a szállítás pedig ingyenes. Amint meg már említettem, a Kelly's egy minőségi márka, a legjobb ár-érték aránnyal.
Amúgy mire használnád az új bicajt és mennyit szánnál rá?
mint ahogyan írtam is, VAN csepel magnumom, van róla tapasztalatom, az alapján írtam le róla a véleményemet, ellenben veled, aki pletykákra, és állítólagos barátok tulajdonában lévő kerékpárokra hivatkozva szólsz le valamit, csak azért mert benne van a nevében, hogy csepel... egyébként egy csepel royal om is van és azzal is meg vagyok elégedve. ilyen ár érték arányban pedig nem is kell többet várni egy biciklitől mint amit nyújt.
természetesen a kellys egy remek márka, ha találsz belőle azonos árfekvésben, akkor biztosan jobban megéri mint egy magnum, de ilyen árkategóriában minden kecske csak arra való, hogy a-ból b be elvigyen.
Amúgy én most már nem vennék semmit, már megvárnám a nopeus -t, hogy tényleg lesz e neki olcsó értelmes bringája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!