Van egy schwinn csepel outim, hogyan tudnám fixivé építeni?
Figyelt kérdés
Van egy öreg, de nagyon jó állapotban lévő schwinn csepel apolló sztár kerékpárom, teljesen fel van újítva, de már régi vágyam szeretném teljesíteni, egy fixit szeretnék belőle építeni. Tudnátok mondani alkatrészeket, amiket biztosan meg kell vennem? Ki akarom számolni, hogy mennyibe kerülne minimum. Előre is köszönöm!2013. jan. 16. 23:05
1/8 anonim válasza:
egy fixis hátsóagy, meg láncfeszítő...
2/8 anonim válasza:
ebike.hu-t tudnám ajánlani, hogy ott szerezd be a cuccokat.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
csúszópapucshoz is kell láncfeszítõ...
5/8 anonim válasza:
Miért kéne csúszópapucshoz láncfesz? Ha még montiról lenne szó, azt mondanám, hogy talán van létjogosultsága, de országútin minek?
6/8 anonim válasza:
mondjuk mert nélküle nehéz berakni a kereket, úgy hogy a lánc is feszes legyen, a kerék is egyenesen álljon... ha jobban megnézed minden fixin van...
ilyen
ez való csúszópapucsos biciklikre...
amúgy meg amiről a kérdező beszél rohadtul nem csúszópapucsos, uh nem tudom egyáltalán miről beszélünk arra is lehet mókolni ehhez hasonlót vagy normál láncfeszítő...
7/8 anonim válasza:
Ha jobban megnézed nincs minden fixin ilyen láncfeszítő. Montin, bmx-en kell a nagy erőhatás miatt, aszfaltozó gépen nincs rá szükség. Arra a régi papucsra eleve fel se megy valszeg.
8/8 anonim válasza:
csúszópapucsról volt szó... és igen ez amiről a kérdező beszél ez nem csúszópapucs, de a legtöbb fixin igenis van, skiddelés pedig igenis megterheli annyira, hogy már csak azért is jól jön, mert elcsúszhat a tengely... de hangsúlyozom, csúszópapucsról beszélek, nem én hoztam szóba a csúszópapucsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!