Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 27 éves lány vagyok és hobbim...

27 éves lány vagyok és hobbim a kerékpározás. Ismerőseim szerveztek egy isztriai körtúrát, amire szeretnék én is eljutni, de azt mondták, hogy ez kanbuli lesz és nem akarnak elvinni, maximum akkor, ha addig fütyit növesztek. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mosnék is rájuk.

2013. márc. 4. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
képet sunci
2013. márc. 4. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Kínálj fel valami többet.

[link]

2013. márc. 4. 19:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Hiába, ezek homárok. Talán attól félnek, hogy lehagyom őket.
2013. márc. 4. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahol nem látnak szívesen ott jobb nem próbálkozni.Te szívesen mennél csak fiúkkal túrázni?Elismerem isztria nagy kísértés,de azért az sem mindegy,hogy kivel megy az ember.

Ha mindenáron menni akarsz akkor válasz ki egy srácot aki szerinted a legmeggyőzhetőbb és őt puhítsd meg.Ha őt meggyőzöd már nyert ügyed van.

2013. márc. 4. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha egy homár társaság bringatúrázni megy, talán jobb is, ha nem tartasz velük. :)

Én egyébként egyedül tervezek menni az Isztriára a nyáron. Francnak van kedve másokhoz alkalmazkodni.

2013. márc. 5. 00:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Szervezzetek a baratnoiddel Ti is csajos Isztriazast ... majd lamul a sok homar :)

Mi is tervezunk hasonlot, de kocsikiserettel ... igy az is csatlakozhat a buli reszehez aki nem teker ... kerekesek pedig nem cipelnek cuccot.

2013. márc. 5. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!