Ti nem féltek az erdőben hogy elüt valamilyen teherautó vagy esetleg terepjáró?
El kéne olvasni a kategóriát és akkor egyesek nem mondanának ekkora hü.lyeségeket...
Bárhol lehet egy faszállító gépjármű az erdőben (tudjátok valamivel kell fűteni), amit egy kanyargós meredek úton nem biztos hogy észreveszel főleg ha 40-50 km/h-val mész lefelé és közben semmit sem hallasz olyan szelet generál a sisakod ami jó esetben van.
4.: Kutyától cseppet sem félek találkoztam már jó pár nagytestűvel, vaddisznó elől pedig elég ha fa mögé bújsz vagy elugrasz, mert az nem lát túl jó és általában csapásokon közlekedik. Medvétől pedig legkevésbé sem félek, mivel ha akkora óriási mázlim van hogy találkozok egy példánnyal is, akkor sincs nagy baj mert a medve nem támad emberekre.
Utolsó jót röhögtemXDD
7.: Nem, xc-zek, gyakran megyek csapásokon is, de leginkább "szekér utakon" megyek:)
8-as te akkora egy paraszt vagy hogy az már nekem fáj...
Ha tudsz egyáltalán bicajozni akkor kérdezem én, hogy miért baj neked ha jobb nálad valaki valamiben??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!