Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek a budapesti...

Mi a véleményetek a budapesti recikli kerékpárműhelyrol?

Figyelt kérdés
Gondolkozom rajta h epittessek ott egy bringát , de feljelentést h az érnek ezért aki vásárolt mar ott írja le kérem h mit tapasztalt ;)

2013. márc. 3. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért akarsz kerékpárt építtetni?Nincs olyan komplett bringa ami kisebb átalakításokkal megfelelne.Ennyire profi vagy a kerékpározás valamelyik szakágában vagy nem számít neked a pénz?Építtetni mindig sokkal drágább mint egy egész kerékpárt megvásárolni és azt átalalakíttatni.
2013. márc. 3. 19:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Jah, nem találok magamnak megfelelőt. Alacsony vagyok, országúti bringa kéne, egyedi színnel, és a felszereltségéről is van egy képem. Nincs ilyen kb 3 hónapja csak keresek és keresek. 48-50es vázméret felel meg nekem, akármilyet is veszek, nem olyan lesz a színe mint ami kell, az újrafestés fényezőnél 35rugó, és ez még csak a váz. Mellesleg nem azt kérdeztem, hogy építtessek-e hanem, hogy mit gondoltok a helyről. És mivel végre szeretnék egy egyedi bringát nem veszek egy olyat amire ráköltök még1 bringa árát, csak azért, hogy olyan legyen amilyet elképzeltem.
2013. márc. 3. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Abban sajnos nem tudok segíteni,de nehezen hiszem el,hogy nem találsz magadnak versenybringát.Rossz helyeken kerested.Milyen árfekvésben gondolkodsz?
2013. márc. 3. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:

de feljelentést h az érnek

ezt egyszerűen nem tudom értelmezni

2013. márc. 3. 22:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Huh most neztem... Nem azt akartam írni hanem azt h "de felek h atvernek" a telefonomon van ez a hülye szovegkieg. Nem vettem észre h más lett oda írva ((:
2013. márc. 4. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!