Elmondaná valaki nekem a véleményét erről a kelly's kerékpárról? Ebben a 200-250k-s árkategóriában keresek, kizárólag NÉMET biciklit.
Apa te vagy az? :D
Amúgy csak tapasztalatból mondom, hogy a Hátsó Deore nálam elég sokat rendetlenkedik, pedig úgy van beállítva, hogy a maximumot hozza. A többihez sokat nem értek, talán még annyi, hogy Suntour-t tesznek már szinte mindenhova. Pont ezt a típust nem ismerem (látom én, hogy lockout, meg sok csicsa), de az ami nekem volt régebben elég hamar tönkre ment.
El kell, hogy keserítselek, de a Kellys szlovák kézben van, a váz pedig Tajvanból származik.
A linkelt bringa közepes áron, vagy picivel alatta van szerintem, alapvetően nem rossz, nekem is van egy Kellysem, a saját kiegészítői jó minőségűek, hajtókarról, ill. ezekről az új Hayes fékekről nincs tapasztalatom, a villával is el lehet boldogulni, de ha gyakran használod, érdemes egy jobbra cserélni.
A Cube speciel egy német cég, az olcsóbb alu bringáikhoz a vázak szerintem szintén távol keleti beszállítótól érkeznek, de cáfoljon meg valaki, ha mégsem.
A Cube Analog 29eren RS villa van, alap Shimano cuccok és Shimano tárcsafékek, talán kicsit olcsóbb is, érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!