Kint Németországba olcsóbbak a biciklik?
Szia!
Én már vagy fél éve szeretnék országúti bicót venni, itthon a létező összes oldalt /boltot és apróhirdetést/ végignéztem már és mivel eléggé hajmeresztő az ár-érték arány, megnéztem a német és osztrák apróhirdetéseket is, de sajnos ott sem jobb a helyzet, illetve a minősége jobb a kinti kerékpároknak, de az euro árfolyama miatt nem éri meg kint megvenni. És ha még azt is hozzáadom, hogy postázni is kéne, vagy elmenni érte, akkor végképp nem éri meg sajnos /szerintem/.
forintba átváltva max 5-10 (de a 10 nagyon max) ezer ftal olcsóbbak.. ha olcsóbbak.. de ezzel bukod a garanciát is mert nem hiszem, h viszed németbe ha bármi baja van... valamint a postaköltséggel szinte ugyan ott vagy!
Nekem tesómék laknak németbe én is akartam kintről biciklit de semmivel nem jártam volna jobban.. max 5ezerrel olcsóbban úgy h várnom kellet volna csomót!
Erdemes mostansag a modelev valtas miatti keszletkispro akciokra racuppanni. Sok utana jarassal, kilehet fogni megero dolgokat.
Kulfoldon sincs kolbaszabbol a kerites mint idehaza es mivel a gazda szeme hizlalja a disznot, kvazi ha odafigyeloen intezed a dolgaidat, akkor rad kacsint a szerencse :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!