Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lesz valaki olyan jó fej,...

Lesz valaki olyan jó fej, hogy segít nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Végső megoldásként jöttem ide, mert egyszerűen ki vagyok akadva. Szeretnék venni egy Mongoose Ritual-t a testvérem fiának, de elég sokan mondták, hogy itthon nem lehet kapni. Szóval ezért jöttem ide, hogy megerősítést kérjek, vagy valaki mondja meg nekem legyen szíves, hol kaphatok ilyet?!! Aki nem tudná miről van szó:

[link]

[link]

2013. jan. 26. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt lehet, de szerintem baromi drága, ennyi pénzért én tuti nem vennék ilyet, de ez csak személyes vélemény: [link]
2013. jan. 26. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerintem sem olcsó, de már régóta szeretne ilyet, aztán most beadtam a derekam.
2013. jan. 26. 19:16
 3/7 poiu ***** válasza:

Kérlek, fogadj örökbe:

[link]

2013. jan. 26. 19:27
 4/7 A kérdező kommentje:
poiu: :D Neked is köszi, csak egy gond van, nem látok semmiféle boltot.
2013. jan. 26. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

de szerintem külföldről is megrendelheted ha ragaszkodsz a single speedhez

2013. jan. 26. 20:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Külföldi rendelést is fontolgatom, de még várok válaszokat, hátha. Bár ss kétlem, hogy lenne nálunk.
2013. jan. 26. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. jan. 27. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!