Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek ez jó bicikli?...

Szerintetek ez jó bicikli? Megéri az árát?

Figyelt kérdés

[link]

Erről lenne szó.

2013. jan. 20. 18:40
 1/5 anonim válasza:
Én ennyi pénzért csak úgy vennék, ha előtte meg tudnám nézni, megfogdosni... stb.
2013. jan. 20. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
A bicaj nagyon jó, a 3000$ reális. De kérdés, hogy akarsz-e USA-ból, látatlanban rendelni DH bringát. Illetve - gondolom tudod -, hogy postaköltség + vám + 27% ÁFA jön még rá.
2013. jan. 20. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen sok + lenne még rá mire meg lenne az a bajom nekem is:(

Itt Magyarországon nem lehetne valahogy ilyet szerezni összerakatni vagy valami?

2013. jan. 20. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy, hogy boltban veszed meg, vagy ebayról rendeled meg, mire bekerül egy termék az országba, az imént felsorolt dolgokon, postaköltség, vám stb így is úgyis átesik. egy módon lehet megkerülni sok dolgot, ha ismersz valakit kint, vele megveteted, és adatod fel magadnak postán. Én fordított helyzetben csináltam már, így vittem ki innen, usa ba új biciklit magamnak, aztán egy magyar imádó raszta ismerősöm megvette iszonyatos pénzért a csepelemet:) mindenesetre a bicikli 89000 volt, apámék meg egy nagy dobozban asszem 20 ért adták fel póstán.
2013. jan. 21. 06:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Ehhez hasonlóan jó bringát tudna valaki linkelni?Amit magyar országról lehet rendelni.
2013. jan. 22. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!