Lehet e sárvédőt rakni országúti (fixi, ss) biciklire?
minden bringára lehet sárvédőt tenni, sőt ajánlott is, ha olyan az idő
vizes seggel, és háttal, stb elég kellemetlen bringázni :o))
Persze hogy lehet...
A legjobb a pálcás, pl: [link]
Én is ilyet használok, bár nekem nem volt furat a pálcarögzitéshez, ezért bilinccsel kellet a villákhoz rögziteni (olyan bilincs, ami eredeti felhasználásaszerint rögziti a kontrafék karját a vázhoz:D, bár nekem Merida RoadRace-em van, szerintem acélvázas vagy alapabb outi bicokhoz nem jelenthet gondott, mivel azokon mindelyiken találsz furatokat:D
lehet kreatív megoldásokat találni:
de amúgy van olyan pálcás sárvédő melyet a vázra lehet erősíteni anélkül, hogy erre való lukra lenne szükség
igen, a hasonló megoldások védelme egyenlö a nullával..:D
pont olyan szánalom mint a flakon a nyereg alatt..xd
a csavar nélküli megoldások tényleg jók, csakhogy 16-20ezer per pár (a legolcsóbb topeak is nagykeráron 9, ami bótban kb16), amitől már más a leányzó fekvése...
a nyeregcsöre rögzithetö müanyagok is csak disznek jók, föleg amik szerszám nélkül le-feltehetök..dehát te tudod..:D
miert lenne meresz???
evi 15-18ezer km meghozza a kondit, es en uton tekerek, nem jardahuszar vagyok, ott meg telen nyaron tarthato...:D
de igazad van, fixivel lehet probalkozni az altalad favorizalt megoldasokkal..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!