Milyen fajta biciklit ajánlotok?
Épp biciklivásárlás előtt állok (persze majd tavasszal tervezek venni egyet). Olyan kellene, ami strapabíró, jó terepre és városi útra (betonra) is. Lehetőleg lehessen vele száguldozni, (mert én szeretek:D) és könnyen lehessen hegyre fölmenni. Ha tudtok írhatnátok márkát is hogy melyik a jó! :)
köszi szépen előre a válaszokat!:)
hát egy olyan keró amivel hegyről akarsz száguldozni lefele, semmiképpen nem jó városban tekerni és amivel városban akarsz száguldozni az nem jó terepre... üti egymást a kettő :) melyik a fontosabb? városban rohangálni jobbra balra vagy csak terepre használnád?
én egy jó cruisert szívesen ajánlok (agyváltósat) mert az a városban nagyon jó és kényelmes! nekem is az van mindenhova azzal járok és nagyon strapabíró! :)
ha hegyre akarsz menni aszfalton akkor mondjuk vegyél egy országútit, azzal lehet gyorsan menni, és a városban is jó
80e felett nézz vmit, márkától függetlenül mert az strapabíró lesz
ha a hegyen nincs aszfalt út az szívás, mert venned kell egy montit is
persze vehetsz egy trekkinget is, de terepezni azzal sem szokás
vagy mégjobb ötletem van, vegyél egy 28"-os trekkinget abba meg két garnitúra kereked legyen, és ha hegyre mész akkor berakod a terepeset, ha városba, meg száguldozni akkor berakod az országútisat :oDDD
(komolyan nem értem a mai "embereket")
A Kross bicikli palettáján elég jók vannak. www.kross.hu
Én idén (pár óra múlva már tavaly :D) vettem egy 11's Kross Level A6D-t, és nagyon jó vétel volt szerintem :) Bár a Level széria XC, de neked pl. az Evado jó lehet szerintem :)
BUÉK! :)
fúú ez a monti mánia... ha telik rá(300) tól nézegethetsz cyclo-cross gépeket, ha nem telik rá akkor valóban valami monti, de ha főleg aszfalt, akkor szerintem jobban járnál egy belépő kategóriás országutival, és ha csak néha mennél terepre, akkor is csak ilyen kirándulósdi móka, akkor vegyél az outi mellé plusz egy piacos vacak montit.
én egy ilyen vásárlásán gondolkodom tavasszal de meg is engedhetem magamnak, mert nem forintban kapom a fizum...
Szerintem, ha még nem forrt ki benned, hogy mire használnád a legtöbbet, én egy belépő szintű montit ajánlanék, annyival nem lassabb, mint egy outi, strapabíróbb, áttétel ugyanúgy van rajta, kényelmesebb, még egy gyengébb villával is.
Merida, Kellys, Skarpea, Kross, Magellan, Scott, 70-120e Ft értékben, választás szempontja a villa, meg a hajtás legyen, de nem lesz nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!