Hogyan tanuljak meg biciklizni?
Nem tudom, hogy milyen egy "igazi bringás", de én kb 30 éve biciklizek, néha többet, máskor kevesebbet. Igaz, sem sportoló sem futár nem vagyok, nem is ebből élek.
A kérdező meg "formásítani" akar, nem közlekedni. Arra pont jó a szobabicaj.
Hé, kovpetért személyesen tudok jótállni, körbetekertem vele a Csepel-szigetet :)
Én amúgy megszállott bringás vagyok, télen is nyugodtan letekerek napi 28 km-t munkába meg vissza, de azért azt el kell ismerjem, télidőben nem annyira fun bringázni, mint nyáron. Nekem pl. az a bajom, hogy izzadékony vagyok, és abban a cuccban, amiben nem fagyok meg 0 fok körül, pillanatok alatt szarráizzadom magam, ha meg kell állni vagy fűtött helyre kell menni. Persze ezen is lehet segíteni megfelelő öltözetek használatával, de lássuk be, a rövidgatyában-pólóban bringára pattanás könnyedségével nem veszi fel a versenyt semmi, amit télen tud csinálni az ember. Már eldöntöttem, Hawaii-ra fogok emigrálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!