Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tanuljak meg úgy bicikliz...

Hogy tanuljak meg úgy biciklizni, hogy nem fogom közben a kormányt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyenes úton próbálkozz először, úgy hogy csak egy pillanatig engeded el a kormányt. Majd egyre hosszabb időre.
2010. márc. 28. 14:05
 2/11 anonim válasza:
vigyél magadal két telefont , egyikröl hivd fel a másikat , és telefonálj magaddal :D , de én ugy tanultam meg h elöször egy kézel , majd elengedtem .. elöször gyorsan tekerj , mert az stabilitást ad , de ha nem tekersz akkor a térdeddel egyensulyozz ..
2010. márc. 28. 14:13
 3/11 anonim ***** válasza:
egyszeruen menj elore es engedd el. nemfog kifordulni a kormany.
2010. márc. 28. 14:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Tarts legalább 20 km/órás sebességet, és szépen lassan engedd el. A sebesség nálam fontos, talán a suhanó levegő tart a bringán, nem tudom.
2010. márc. 28. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Fogd meg a kormányt mindkét kezeddel. Indulj el. Nem kell gyorsan menni, de ne is lassan. Engedd el a kormánytól az egyik ujjadat. (mindkét oldalon) Majd mégegyet és mégegyet, addig amíg csak 2 ujjal kormányozol. Ha ez megvan, lazítsd el azt a 2 ujjadat, de még érjen hozzá a kormányhoz. Aztán lassan engedd el, és kész is.

Viszont vigyázz, városban ne nagyon csinálj ilyet, mert megláthatják a rendőrök és leállíthatnak, mert benne van a kreszbe, hogy kétkézzel kell kerékpározni. Jártam már így.

14/f

2010. márc. 28. 18:07
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.megpróbálom.
2010. márc. 28. 20:06
 7/11 anonim válasza:
ügyesen
2010. márc. 28. 20:43
 8/11 anonim válasza:
0%

Majd ha összetörted a kis pofácskádat, akkor meg kérdezzed meg, hogyan mulaszthatod el a leggyorsabban a monoklit a szemed alól. Ha jó az egyensúlyérzéked, nem kérdezel ilyet, ha segítség kell, az arra utal, hogy nincs hozzá érzéked, tehát ön- és közveszélyes vagy, ha ilyenekkel próbálkozol. Az utakon látni sok ilyen őrültecskét, aztán elég egy apró kavics az első kerék alá, és repül! Esetleg egy autó alá!

Jól fogd meg mindkét kezeddel azt a kormányt, és biciklizz sokat, túrázz, kirándulj. Az akrobatikát meg hagyjad.

2010. ápr. 4. 07:58
 9/11 A kérdező kommentje:
tudod mit csinálnak Okoskával a mesében?
2010. ápr. 4. 08:36
 10/11 anonim válasza:
Nem nehéz, először ne tekerj, csak gurulj egyenes úton, majd próbáld meg magad kihúzni, kiegyenesíteni a hátad miközben fogod a kormányt, majd a végén csak az ujjvégeiddel tartsd az irányt, végül engedd el.
2010. ápr. 4. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!