Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mikor melegszik jobban fel...

Mikor melegszik jobban fel egy tárcsafék?

Figyelt kérdés

Akkor amikor hosszú a féktávom pl 50 méter vagy akkor amikor maxra húzom és megállok 10 méteren belül

van e különbség az első és hátsó melegedése között ??

2012. okt. 7. 16:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Természetesen hosszabb ideig tartó fékezésnél jobban melegszik a tárcsa...

Ezt kiküszöbölheted ha nagyobb tárcsát teszel fel pl160as helyett 180as, vagy ha 180asod van akkor 203ast, esetleg más betéttel, félfémest, esetleg fémest, esetleg ha extrém hosszu ideig tartó fékezéseknél használod főleg akkor kerámiás betétet, de azzal vigyázz mert hirtelen fékezésnél alig fog, de minél jobban melegszik a rendszer, annál jobban kezd fogni:D

2012. okt. 8. 05:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat ! kielégítőek voltak ! nem adom fel a biztonságot :) csak nem akarok nagyon még egy lila tárcsát :P amúgy most raktam fel előre egy mx4-et 160-as avid roundagonnal és hátul eddig egy bb7 volt 185 roundagonnal :) csak hátsó fékem volt annó és havernak semmi fék nem volt és nekem kellett megfogni :P hát szép lila tárcsa volt :DDDD

Köszönöm még egyszer !! Ja és van műgyantásom is és félmémesem is most a bb7-be gyárija van illetve az hayesban nem is belevaló de műkszik :DD és az szerintem műgyantás :)

2012. okt. 8. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!