Mit csinálnának, ha ezért visszavinném a biciklit?
Van egy 1,5 hónapos Capriolo Cobra biciklim, amivel eddig kb. 400 km-t mentem, mindig száraz, sík úton, eső nem érte.Itthon garázsban van tárolva.Az előbb, ahogy hazaértem észrevettem, hogy a hátső támvillák elágazásánál van egy keresztirányú cső, amelyben egy furat van, gondolom ide lehet rögzíteni a sárvédőt.Namost a furat körül észrevettem, hogy elkezdett lepattogni a festék és rozsdásodik a körülötte levő rész.
Ha visszavinném, hogy rozsdásodik annak ellenére, hogy nem érte eső, akkor kicserélnék vagy elküldenének az anyámba?
kicserélnék vagy elküldenének
Te hogyan reagálnál,ha én megvenném tőled és vissza vinném?Tegyél bele egy csavart,vagy nyomj bele tömítő pasztát.
WD-40-el fújd be, a rozsdát nem tünteti el, de több rozsda nem lesz rajta
de ezt csak akkor ha elküldenek az anyádba
nem küldenek el anyádba, csak megmondják, hogy ez teljesen természetes elhasználódás következménye, és nem csinálnak vele semmit, amikor meg elmész, összenéz a két eladó, és egy "ezhülye" kijelentéssel nyugtázzák a helyzetet.
Ha viszont kifogsz egy csibészebb eladót, az beveszi a keródat, hogy gariban megjavítják, beb4ssza a műhelybe hátra, és rárak egy egy hónap múlva kész matricát. egy hónap múlva visszamész, és széttárja a kezét, sajna nem javítják meg, megvizsgálták, tegyél rá sárhányót, és nem látszik/nem megy be nedvesség. persze itt megveheted, jövőhétre kész is :D
soha többet nem fogsz reklamálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!