Ti milyen zenéket szoktatok hallgatni kerékpározás közben? (nem a rendes verseny kerékpározásra gondolok) (tehát mitől pörögtök fel mtb zés dirtözés közben stb. )
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 20:34
11/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! :)
2012. szept. 14. 19:23
12/23 -Fremen- válasza:
Szerintem nincs olyan hogy bringás zene, ugyanazt hallgatod, amit egyébként is szeretsz. Értelemszerűen valami pörgőset ajánlok, gyorsabb metál/rap/breakbeat, ez igazán inkább zenei ízlés kérdése, nem biciklis témába való szerintem.
Attól viszont óvva intelek, hogy közlekedés közben zenét hallgass. Tudom a kérdés nem arra vonatkozik, de biztos akartam lenni benne, hogy csak pályán hallgatod.
13/23 A kérdező kommentje:
persze persze csak kizárólag parkban
2012. szept. 20. 20:23
14/23 A kérdező kommentje:
és hogyha uton megyek akkor is csak a fele van bedugva és halkan szól benne mert egyébkéntsem szeretem ha hangos és nemis szeretnék megsüketülni 40 éves koromra :D
2012. szept. 20. 20:24
15/23 anonim válasza:
Minek fülhallgató? Lakott területen kívül mindig ráteszem a hangszóróra a telefont és jól hallatszik, városban meg elég hallgatni a gyökér népséget.
16/23 A kérdező kommentje:
nem vagyok olyan gyökér hogy menőzzek a zenével és hogy mindenki halja hogy mit hallgatok jó nekem a füles
2012. szept. 20. 20:49
17/23 A kérdező kommentje:
és egyébként az mp 5 öm halk :D csak fej meg fülhalgatóval jó :D
2012. szept. 20. 20:50
19/23 A kérdező kommentje:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
2012. szept. 28. 20:14
20/23 anonim válasza:
"nem vagyok olyan gyökér hogy menőzzek a zenével és hogy mindenki halja hogy mit hallgatok jó nekem a füles"
Mondom lakott területen kívül. Nálam ez azt jelenti, hogy olyan helyen, ahol még véletlenül se találkoznék emberekkel. Én is utálom mikor más emberek meghallják, hogy mit hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!