Honnan tudjam, hogy 26"-os vagy 28"-os a bringám?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 22:54
1/3 claidheamohmor válasza:
Ránézel, és meglátod. A 26"-osnak kisebb átmérőjű a kereke (átmérő, nem szélesség). Bár nem tudom, mi érdekel téged pontosan, ha a kerékméretre vagy kiváncsi, (nagy vonalakban) a monti általában 26"-os (kivéve a 29er, mert az 28"-as, ami meg 27"-es), az országúti (amit te "verseny"-nek hívnál, az meg 28"-as (27"-es). Nagyanyám ötvenéves csepelje meg 28"-as.
Egyszerű :)
Szóval még egyszer: a lakótársam boltba járós montija 26"-os (550). Az én országútim 28"-as (622). Nagyanyám tanyabájkja 28"-as (630), de gyárilag ilyen volt a Csepel Marathon Sztárom, meg a Csepel Apollóm is,míg ki nem cseréltem a kerekeket 622-esre.
3/3 taki9333 válasza:
Második válaszolónak mondom h a kerék átmérőjét ha leméri az nem coll-ban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!