Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vékony lábak, mit tegyek?

Vékony lábak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Igyekszem minél többet kerékpározni, igaz csak amatőr szinten, kb. 3000 km/év.Vékony lábaim vannak, nem igazán venni észre rajta, hogy tekerek.

Lehet, hogy egyszerűen csak jobban kellene hozzá ennem vagy nehezen fejlődő típus vagyok?

Nem vagyok amúgy egy hízékony típus, évek óta tartom a 66-67 kilós súlyomat.35 leszek, de az érettségi ruhám még fel tudom venni.

2012. aug. 20. 08:56
 1/3 dirtboy ***** válasza:
96%
tekeréstől soha nem lesz vastag a lábad,az a típus vagy akinek még kondiban is nagyon szenvedni kell érte de úgy elérheted ha van hozzá tömegnövelő étrended.
2012. aug. 20. 09:04
 2/3 poiu ***** válasza:

Dirtboynak igaza van. Általában minden állóképességi sport inas, vékony izomzatot fejleszt. [link]

De ez miért baj? Örülj, hogy nem hízol el.

2012. aug. 20. 10:21
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, végül is igazatok van, nem az a lényeg, hogy zsíros legyek, hanem inkább szálkás.
2012. aug. 20. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!