Le tudok tekerni 85km-t úgy hogy a legtöbb amit letekertem egyben az 8km, de ezt 2 naponta 2 x letekerem?
26 éves vagyok 80 kiló 182 centi az utóbbi 2-3 hónapban járok úszni futni és 2 naponta tekerek is, de ettől még elég verébfing vagyok :) viszont pénteken letekernék ugornyára h meglepjem a barátaimat.Szóval sima ügy, vagy belehalok véres lesz a seggem stb :D
a keróm egy elöl teleszkópos monti szerű valami nem nagy cucc de elég jók a menettulajdonságai, de nem vékony a kereke.Lényegében full amatőr biciklis vagyok, de nagyon szeretném ezt véghezvinni..
meglehet szerintem csinálni
délelőtt 40km meg délután 45 közben pihenőkkel
de estére biztos el leszel fáradva
3 perc/km az elég halovány tempó 20km/h-s átlag.
futár koromban volt ennyi az átlagom, a cuccok felvételével, leadásával. mindezt városban. szal nem fog kiszakadni a májad ennél a tempónál. viszont a szél és a domborzat bekavarhat.
Hát elég húzós egy teljesen amatőrnek 85km-er!
Én rendszeresen kerékpározom (heti 4-5 alkalom, országúti és 38 éves vagyok) naponta átlagban 30-40-km-ert megyek, de gyakran van 70-80- 90-km-er is az "étlapon" (kékestető egyhuzamban 75km-er KB: 2 hete)
Volt egy időszak (megnősűltem) amikor nem kerékpároztam (5 év). Utána ujra kezdtem és 10km-er után azt hittem "kiköpöm a tüdőmet". Egyszerűen nem bírtam hajtani.
Remélem sikerűl! Próbáld meg!
SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!