Jólenne ez a kerékpár ilyen célokra? Esetleg, valami jobb, ilyen árban?
Az elmúlt hetekben, hónapokban eléggé kerékpár őrült lettem, jelenleg egy kb. 1 hetes
-m van, mivel itt az alföldön nemigazán jók az utak, illetve, ha valahova elakarok jutni, nem1x a földutakat is igénybeveszem, és erre a célra azonban mégsem felel meg egy országúti kerékpár.
Azonban egyre inkább érdekel az országúti kerékpározás is, de nem szeretnék még 1 bicajt venni, ezért arra gondoltam, hogy eladnám a jelenlegi bicajom egy olyan 45e-ért (akit érdekel írjon privit) és vennék egy Cross/Trekking kerékpárt, amit ha jól olvastam erre "találtak ki", kissebb nagyobb sikerrel.
A kiszemeltem a:
külföldi oldalakon elég sok jót írtak róla, hogy országútra, és terepre is egész jó. Mit gondoltok? Esetleg valami hasonló/jobb kecó ilyen áron ? (120-130e)
Amire szeretném használni: "határban", földúton, aszfalton közlekedés, kissebb/nagyobb túrák (80-120km) illetve kissebb versenyek, mind mtb, de inkább országúti stílusban.
Előre is mindenkinek köszönöm a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!