Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hidraulikus fék - mi lehet a...

Hidraulikus fék - mi lehet a gond, ha az egyik fékpofa mindig felpuffad, és hozzáér a tárcsához? (Avid juicy 3)

Figyelt kérdés
2 hónapja voltam szerelőnél, de megint előjött, és nincs pénzem/időm hogy állandóan javíttassam. Hogyan javíthatnám meg? Netes anyagok semmit nem érnek, mert ezzel a problémával foglalkozó oldalt/videót még nem találtam, hozzáértő ismerősöm nincs. Ha a szerszámokat 10E alatt beszerezhetem, inkább beruházok arra.

2012. júl. 23. 17:55
 1/2 anonim válasza:
az egyik dugó szorul és csak a másik dolgozik.
2012. júl. 30. 20:15
 2/2 kerekes01 válasza:

Igen. Az egyik dugi szorul. Az én Juicy 3.5 fékem is hasonlóan bajlódott.

Mindenképpen szerviz. Nekem is szétszedték, kitisztították. Sajnos a Juicy fékek gyakori hibája, hogy a dugattyú valahogy koszosodik és megszorul. Sajnos teljesen szét kell szedni. Akkor viszont olajcsere és légtelenítés...több ezer ft, ha nem garis már. Enyém garis volt.

Hát a szerszámok olcsóak, pár száz ft. De kell légrlenítő szett ami viszont még használtan 6-7 körül van. Állítólag nagy bringaszerelők megcsinálják 2 orvosi fecskendővel és pici laboratóriumi csövekkel meg a csvarboltban vesznek minibilincseket. Nekem hajmeresztőnek hangzik.

Lecseréltem bowdenesre bb7-re a Juicy-t pont karbantartás költségei miatt.

2012. szept. 29. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!