Milyen felszerelés szükséges egy kerékpártúrára?
Egy ilyen túra érzetét az fogja nyújtani, ha sátorban alszotok, szabadban, tehát nem kertben. Csak a biciklikre kell nagyon vigyázni. Én 2010 km-es túrára ezt viszem:
Bicska, távcső, szemüvegem, telefon, biciklislakat, 10.000Ft, Gázfőző a biztonság kedvéért, főzőedény, kanálgép, kulacs, hálózsák, polyfoam, sátor, pumpa, szerszámos tatyó (kicsi, nyereg alatti), piperecuccosok, könyv, térkép, tájoló, ceruza, fonál (1M), ruhák (biciklis nadrág, olyan tökvédős, meg három trikó. Meg egy mackógatya), esőkabát. +a kötelező cuccok, pl. sisak, lámpa...
Apropó, lámpa. Van egy olyan lámpám, amit egyszerre a kamerámra is tudok szerelni, biciklire is, és kézben tartva is tökéletes. Operatőr-szaküzletben vettem a kamerával. Nagyon hasznos. Ezzel azt akarom mondani, hogy jó, ha többfunkciós dolgaid vannak.
Növelhetsz a láthatóságon, ha a cuccok tetejére ráhúzod (a táskára) a láthatósági mellényt.
Én, amit még viszek, garnitúra gopró, de az már csak a dokumentáció miatt van. Dokumentáld mindenképpen a túrát, fényképezővel, kisebb kamerával (nem telefon!), hangfelvétellel, rajzzal, jegyzettel stb...
Hajrá!!! Egyéb információért kérdezz!! Amúgy... túravezetőidtől miért nem kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!