Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen felszerelés szükséges...

Milyen felszerelés szükséges egy kerékpártúrára?

Figyelt kérdés
200 km lenne. Szerintetek pl. a gumibelső fontos?
2012. júl. 18. 13:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amellett, hogy hátizsákkal veszélyesebb is bringázni, irtózatosan undorító érzés hosszú távon. Bár előbb is ezt írtam. Aztán vagy elhiszed, vagy nem! Ha kipróbálod, utána írd be, milyen jó volt :)
2012. júl. 18. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs csomagtartód, akkor sprintelj a boltba és vegyél egyet. A válladon max. a fényképezőt vidd, különben hamar teli lesz a tököd a Balatonnal :) Az övtáska is jó.
2012. júl. 18. 22:06
 13/16 A kérdező kommentje:
akkor mégis veszek egyet. még1x köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 18. 22:51
 14/16 anonim válasza:
Én 30km-es tekeréshez mindig viszek magammal: láncszerelő szerszámot, gumiragasztó szettet, kerékpáros kulcsot, 14-15 villáskulcsot, pumpát. Szerintem belső nem feltétlen kell, de csokoládé, nápolyi, energia ital, szendvicsek, mobiltelefon nem árt ha van nálad. Mivel 200km nem kis távolság, ezért gondoskodnod kell hol töltöd el az éjszakát. A helyedben keresnék vmi. út-menti olcsó szállást. Azért az 1 éjszakáért nem cipelnék sátrat. Én erre egy kisebb hátizsákkal mennék, semmi kerékpáros táska stb...(Szerintem bőven elég, ha valaki egy nap max 100km-t teker)Üdv
2012. júl. 19. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:
#14, Te azt állítod, hogy gyakorlott túrázóként, napi 100km-eket szoktál járni hátizsákkal, többnapi felszereléssel, vagy csak tippeled, hogy az neki nagyon jó lenne? Az meg, hogy sátor helyett mellényzsebből kifizet valaki egy szállást, nem kizárt, de egyrészt a kettő tök más érzés, másrészt ilyen erővel ajánlhatnál kísérő kocsit is, szerviz autót, és tulajdonképpen semmi dolguk nem volna, csak tekerni, néha beülni egy étterembe, és enni. Ez más jellegű túra szerintem.
2012. júl. 19. 11:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy ilyen túra érzetét az fogja nyújtani, ha sátorban alszotok, szabadban, tehát nem kertben. Csak a biciklikre kell nagyon vigyázni. Én 2010 km-es túrára ezt viszem:

Bicska, távcső, szemüvegem, telefon, biciklislakat, 10.000Ft, Gázfőző a biztonság kedvéért, főzőedény, kanálgép, kulacs, hálózsák, polyfoam, sátor, pumpa, szerszámos tatyó (kicsi, nyereg alatti), piperecuccosok, könyv, térkép, tájoló, ceruza, fonál (1M), ruhák (biciklis nadrág, olyan tökvédős, meg három trikó. Meg egy mackógatya), esőkabát. +a kötelező cuccok, pl. sisak, lámpa...

Apropó, lámpa. Van egy olyan lámpám, amit egyszerre a kamerámra is tudok szerelni, biciklire is, és kézben tartva is tökéletes. Operatőr-szaküzletben vettem a kamerával. Nagyon hasznos. Ezzel azt akarom mondani, hogy jó, ha többfunkciós dolgaid vannak.

Növelhetsz a láthatóságon, ha a cuccok tetejére ráhúzod (a táskára) a láthatósági mellényt.

Én, amit még viszek, garnitúra gopró, de az már csak a dokumentáció miatt van. Dokumentáld mindenképpen a túrát, fényképezővel, kisebb kamerával (nem telefon!), hangfelvétellel, rajzzal, jegyzettel stb...

Hajrá!!! Egyéb információért kérdezz!! Amúgy... túravezetőidtől miért nem kérdezed?

2014. ápr. 26. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!