Milyen felszerelés szükséges egy kerékpártúrára?
Mi tavaly abszolút zöldfülű amatőrökként megtettünk egy Balcsi kört alternatív útvonalon, szóval a végén 296 km lett belőle.
Vittünk két tarcsi belsőt, amire szerencsére nem volt szükség. A túra előtt elvittük a cangát teljes generálra illetve a megkopott külsőket is lecseréltük. Mi, mint hétköznapi kerékpárosok a legjobban a bicajra szerelhető táska tartót hiányoltuk. Vittünk ugyan, de nem volt jó egyik kerékpárra se... Néhány alapvető szerszám sem árt, de ha belső van akkor azok is kellenek. Illetve egy kis kézi pumpa. Érdemes a leeresztett gumit felfújni előbb és megnézni, hogy milyen gyorsan ereszt le, mert így át lehet vegetálni hosszú km-eket.
1-2 belső,pumpa,alapszerszámok(20 funkcios marok szerszám)
sok ital,esőkabi.ezek nálam egy pöttöm nyereg tasiban és a hátizsákban elférnek.
ja.belső ragasztó,láncbontó.
én belsőt mindenképpen vinnék magammal, már csak azért is, mert a déli melegben, a semmi közepén nem szeretnék a tűző napon azzal bíbelődni, hogy keresem a lyukat és próbálom foltozgatni... innivaló elengedhetetlen, méghozzá jó sok... nekem olyan táskám van, amibe van víztartály és van kis szívószála, nekem az nagyon jó szolgálatot tett már sokszor...
lámpa... mármint nem bicikli, hanem elemlámpa
mindenféle KRESZ által előírt vacakok...
pumpa, mobiltelefon, feltöltött állapotban:)
ha vízközelben jártok akkor szúnyogriasztó spray!!!
az izzadás miatt a tiszta váltásruha is jól jöhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!