Ha hosszabb távolságot tekerek (100 km körül) akkor a rossz és kényelmetlen markolat okozza az ujjzsibbadást, vagy ennek más oka van?
a markolatok többé kevébé azonosak,van ergonomikus meg mitomén milyen.ajánlanám a specialized badi geometry keztyüit azokban van valamilyen betét ami kiküszöböli a tenyér erekre eső nyomást.
mindazon álltal egy keztyüt venni jobb mint 50féle markolatot probálgatni sok száz km-en keresztűl.
bizony, hogy van különbség markolat, és markolat között, de a kesztyű is sokat segít...
sokan ott szúrják el, hogy a kormányt nem irányításra használják, hanem a súlyukkal rátámaszkodnak, esetleg erősen rá is markolnak a kormányra, ilyenkor jó hogy nem kap rendesen vért... kezdő outis koromban, mikor a koskormányon elfeküdtem, az alját úgy szorítottam mint a fene, mert féltem, lecsúszik a kezem és elnyalok, mert közben a súlyommal is rádőltem, volt mikor 10km után már nem éreztem a kezemet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!