Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha hosszabb távolságot tekerek...

Ha hosszabb távolságot tekerek (100 km körül) akkor a rossz és kényelmetlen markolat okozza az ujjzsibbadást, vagy ennek más oka van?

Figyelt kérdés
Mint már írtam ha hosszabb távot megyek, mindig a bal kezemen a kisujjam és a gyűrűsujjam nagyon zsibbad és már kb 2-3 hete nem múlik el ez a zsibbadás, maximum nem érzem annyira...

2012. júl. 18. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:

a markolatok többé kevébé azonosak,van ergonomikus meg mitomén milyen.ajánlanám a specialized badi geometry keztyüit azokban van valamilyen betét ami kiküszöböli a tenyér erekre eső nyomást.

mindazon álltal egy keztyüt venni jobb mint 50féle markolatot probálgatni sok száz km-en keresztűl.

2012. júl. 18. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:

bizony, hogy van különbség markolat, és markolat között, de a kesztyű is sokat segít...

sokan ott szúrják el, hogy a kormányt nem irányításra használják, hanem a súlyukkal rátámaszkodnak, esetleg erősen rá is markolnak a kormányra, ilyenkor jó hogy nem kap rendesen vért... kezdő outis koromban, mikor a koskormányon elfeküdtem, az alját úgy szorítottam mint a fene, mert féltem, lecsúszik a kezem és elnyalok, mert közben a súlyommal is rádőltem, volt mikor 10km után már nem éreztem a kezemet:)

2012. júl. 18. 16:17
 3/3 anonim válasza:
Nekem is el szokott zsibbadni.... a kezem XD de én nem szorítom görcsösen a kormányt. Na majd lehet én is beszerzek egy kesztyűt :)
2012. júl. 18. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!