Az első váltós biciklikre lehet feltenni láncterelőt? (bocsi nem nagyon értek hozzá)
Első: Nagyon tévedsz! Egy pozícióban áll az biztos, viszont váltani lehet, ezért van a jobb endurókon 2 sebesség.
Nem hiszem, hogy a Specialized mikor ezt kitalálta akkor erre nem gondolt volna. De hogy több példát említsek még:
A Nukeproof és a Rotwild sem véletlen alkalmaz ilyen bringákon két sebességes rendszert. Ja és a Cube sem véletlen tervezte így a Hanzz-ot.
Kérdező:
Háromsebességes első váltóhoz nem ajánlom. Sőt, így ha házilag tennéd rá még kettőhöz is alig. Bár a képeken is ilyen rendszer van. Most ha tudnám mi a neve annak a kis dolognak amire gondolok akkor tudnék segíteni. A dolog lényege, hogy csak az, fel van fogatva a vázra a hajtás előtt pár centivel és azon keresztül megy a lánc.
Ezen a képen látod azt a kis megtörést a láncban alul. Én arra gondoltam ami ezt megfeszíti ott. A nevét nem tudom sajna.
#3: egy kis izé ami feszíti a láncot... mi is lehet a neve? Mondjuk nevezzük el láncfeszítőnek :)
A "kis dologról" egy kis hazai írás: [link]
Szerintem vegyél egy erősebb feszítésű hátsóváltót (új shadowos shimanok, sram x5-7-9 és felette) persze, ha ragaszkodsz a háromtányérhoz elöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!