Milyen első teleszkóp kell a biciklimre?
Szeretném lecserélni az első teleszkópomat valami komolyabbra de nem tudom milyen kéne rá vagy hogy ami most van az milyen. Kinéztem magamnak egy teleszkópot: [link]
Ez jólehet nekem? A biciklim 26-os tárcsafékes össztelós szimplavállas teleszkóppal.
Az xcm-ről csupa rosszat írnak (ereszti az olajat , rosszak a szimeringek,beengedi a vizet), én inkább ha fontos hogy suntour legyen inkább vennék egy XCR-t vagy XCP-t(ilyenem van és nagyon bejött )mert ezek jobbak és nem sokkal drágábbak
*csavarná
írta hogy tárcsával használná a villát és az olcsóbb villák a tárcsa alatt csavarodnak
ENem tudom mennyit szándékozol költeni rá, de a Rock Shoxokról jókat mondanak. Még poploc kart is szerelhetsz fel. (Lockout kormányról)
Amúgy most én is szemezgetek a teleszkópokkal mert ez az xct v2 elég ergya. Csak minden olyan drága ami jó... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!