Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országúti kerékpár 60000-ért?

Országúti kerékpár 60000-ért?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy országútit, de csak ennyi pénzem van rá. Fórumokon olvastam, hogy ennyiért ne vegyek újat, csakis használtat. Utánanéztem, és ezeket találtam:

1. ez tetszik jobban: [link]

2. ez egy kicsit olcsóbb: [link]

Ezek megérik az árukat? Melyik a jobb?

Valaki tud esetleg hasonlókat jó árban?

2012. júl. 7. 21:01
1 2
 11/18 claidheamohmor ***** válasza:
:D akkor telitalálat.
2012. júl. 11. 13:43
 12/18 claidheamohmor ***** válasza:

a puchnak mutatósabb a váza, a bianchi műszakilag jobbnak tűnik. A puchnak campa váltókarja van, meg váltók, de frikciós, a bianchin pozíciós váltókar van, ami nagyon kényelmessé tudja tenni az életet.

Nekem volt fehér bandázsom is meg fehér fékkar-gumim is, iszonyat rondán el tud koszolódni, és valahogy hamarabb el is rongyolódott a gumi, inkább lecseréltem feketére. Na meg előbb-utóbb raksz rá valami bújtatott bowdenvezetésű fékkart is, meg a felni tényleg mindkét esetben cserés lesz, de nem feltétlenül lesz 50e.

Elvetemült campa-imádók talán a puchra szavaznának, én meg inkább a bianchit venném.

Minden fillér számít,próbálj alkudni.

(a klipszes pedál meg ízlés dolga. Nekem spd van és szeretem :D)

2012. júl. 11. 13:58
 13/18 anonim ***** válasza:

azért azt számold bele, hogy ezek használt biciklik, és elég régiek. tudom mi az a bianchi mánia, fertőzött vagyok, de 55ezer egy ilyen régi modellért nagyon sok. a hirdetésekben minden tiptop, aztán 500km után jön a feketeleves, kiderül, hogy nemisolyanjó a váltó (persze, hogy nem az, 20 éves!) érik a monoblokk-csere, kopott a lánc/fogaskoszorú, a régi köpeny állandóan defektet kap...

a végén a használt bringád többe lesz, mint egy noname keró újonan. És azzal ilyen gondok nemnagyon lesznek, mégha egy gagyi neutzert veszel, akkor se.

2012. júl. 11. 14:14
 14/18 claidheamohmor ***** válasza:

Létezik bianchi-mánia, puch-mánia, satöbbi mánia. Szerintem itt nem erről van szó.

Amúgy meg oda kell menni, és jól meg kell nézni, is a bianchi nem tűnik annyira leharcoltnak, egy új oúti árával meg ne hasonlítsuk össze. A monoblokk-csere meg 2500 forint, az én alsó kategóriás shimano bb-un26-osom meg öt éve bírja, és nem kellett hozzányúlni. Ha nem sz@rt veszel, nem kell rá sokat költeni, ha meg sz@rt veszel, sokat kell rá költeni, ez ilyen egyszerű.

Az 55e-ből meg nyilván érdemes alkudni.

2012. júl. 11. 16:24
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De egyet még mindig nem értek, hogy miért kell a felnicsere?

2012. júl. 11. 18:33
 16/18 claidheamohmor ***** válasza:
mert így első ránézésre valami olcsó szimplafalú alufelninek látszik (persze lehet, hogy tévedünk), arra meg majd rájössz, amikor használni kezded, hogy milyen kellemetlen minden héten centrírozni :) (Nekem volt olyanom. Aztán sok keserves káromkodás, két, kátyú miatt megrogyott hátsó felni után megvettem az első - persze alsó kategóriás - duplafalú kerékszettemet, és hát... a különbséget énekelni lehetne :D)
2012. júl. 12. 20:50
 17/18 claidheamohmor ***** válasza:
ui.: egy darabig persze eljárkálsz vele, de előbb-utóbb megfogalmazódik benned az igény :)
2012. júl. 12. 20:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2012. júl. 13. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!