Hány km után ajánlott egy tárcsafék betétet cserélni?
Figyelt kérdés
Közel 2400km van a bringában és még nem voltak cserélbe a tárcsafék pofái. Már gyakran utána kell állítanom, de így is pár méter fékezés után elmegy az ereje ezen kívül pedig már valósággal visít fékezéskor a fék. Szerintetek ideje lenne cserélni? Hogy kellene kinézni egy elkopott fékbetétnek? (képet megköszönnék)2012. jún. 20. 22:25
1/7 anonim válasza:
fogalmam sincs, hogy kellene kinéznie, én tárcsafékellenes vagyok, de amúgy a kérdésedben, igencsak ott van a válasz, remélem érzed...
2/7 A kérdező kommentje:
Igen értem mire gondolsz. Hamarosan cserélve lesz. Még azt meg tudná nekem magyarázni, hogy miért visít még mindig a fékem? Annyira elkopott volna már a betét? Az első méterektől ezt csinálja...
2012. jún. 27. 17:27
3/7 anonim válasza:
2000km tán kellene cserélni, vagy ha erősebben használod a féket, akkor hamarabb
4/7 anonim válasza:
nem tudom milyen ha visít, de ha pl hidraulikus és pici olajat eresztett az elején és olyan lett a tárcsa akkor attól nyikoroghat, vagy ha nem hidraulikus de olajos lett valahogyan... más ötletem nincs maximum rossz minőség.
5/7 A kérdező kommentje:
Tektro tárcsáról és fékről van szó. Nem olyan nagy minőség. De szerintem ha már cserélek tárcsát is akkor cserélni fogok féket is. A fékerejével sem voltam amúgy sem megelégedve soha... Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 27. 20:48
6/7 anonim válasza:
Szia! Nekem 6100 km után még nem kell cserélnem!!Egy Shimano hidraulikus fékről van szó!Még egy darabig nem is kell ahogy néztem a betéteket!
7/7 A kérdező kommentje:
Azért egy Tektro Novela féket ne hasonlítsunk szerintem egy Shimano fékhez. Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 29. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!