Melyik kerékpár mire való? Különböző keréktípusok, textúra, vastagság, stb.
hát napestig lehetne sorolni ha minden biciklifajtára kiváncsi vagy:P de a számomra lényegesek:
Outi: hát vékony váz, lehetőleg minél könnyebb mert hosszú távon minden gramm számít, keskeny a kormány a légellenállás miatt, a nyeregcső muffja jó magasan van és ezért hosszútávon is lehet rajta kényelmes testhelyzetben tartózkodni. a vékony gumik miatt kissebb a tapadás és a súrlódás, ezért könnyebb hajtani.
MTB --> bár nem szeretem ezt a szót, számomra nem is létezik, mountainbike vastag kerék, hogy ne csússzon ki alólad sárban latyakban, múrván... vannak különböző típusai, mostanra már számomra követhetetlenül sok és mind másra való... pl dirt, street, dirt/street, dh, xc, trial? freestile...
nos ha csak túrázni akarsz és semmit sem akarsz vadulni én egy mezei közönséges XC bringát ajánlok... a teleszkóptól óva intelek mert szerintem a csak elől teleszkópnak nem sok értelmét láttam sosem, hiszen a súly nagy része általában hátul van és ha például emelkedőre mész felfelé a teleszkóp a befektetett energiádból rengeteget elnyel...
Szerintem itt tök jól össze van szedve és ráadásul érthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!