Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 25km-t ti mennyi idő alatt...

25km-t ti mennyi idő alatt tekertek le?

Figyelt kérdés

Nem a profikra gondolok hanem akik csak úgy hobbiból bicajoznak. 25km-re lakok a várostól szerintetek érdemes betekerni ha csak az út felétől van bicikliút ?

16F

#bicklizés
2012. máj. 29. 19:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
sima mtb bicóm van. meg nyílván haza is tekerek szóval olyan 50km összesen.
2012. máj. 29. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Én hobbis vagyok, nekem olyan 45-50perc...Ha sietek akkor 40 is megvan...
2012. máj. 29. 20:25
 3/11 A kérdező kommentje:
én is úgy gondoltam, hogy max egy óra
2012. máj. 29. 20:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Épp ma tekertem 25-t, fele terepen, fele országúton, úgy volt 48perc. Gondolom te nem terepeznél, szóval ez alá beleférsz :)
2012. máj. 29. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:

én pár óra, DE: én terepen megyek, és porhomokban elakadok állandóan szal elég kellemetlen 10-20 perceket tolni homok miatt...

Ezen javítani akarok attól függetlenül, de gondolom rendes úton kicsit gyorsabb lenne :D

2012. máj. 29. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Montival azért nem olyan gyors aszfalton sem, de egy órán belül tényleg reális. Az első alkalommal lehet, hogy még több lesz, de ehhez képest biztosan fogsz valamennyit gyorsulni (nem kell gondolkoznod a keresztezősésekben, már távolról rutinosan figyeled az elsőbbség-adást stb.)
2012. máj. 29. 22:19
 7/11 claidheamohmor ***** válasza:
Ja, olyan 40-45 perc, és akkor kényelmesen tekerek az országúton, nem sietve. Bicikliúton valahogy lassabban lehet haladni, és a burkolat minősége is sok helyen kívánnivalót hagy maga után.
2012. máj. 31. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Magadat kábítod azzal, hogy 40 perc lazán tekerve, vagy nem tudod értelmezni a kérdést? 40 perc alatt 25 km az 37-es átlag, ami még 25 km-en sem minősül hobbista tempónak. Persze jó érzés lehet legalább itt megmutatni mekkora egy király vagy te! :)
2012. jún. 17. 23:22
 9/11 anonim válasza:
Hehh:) a 20 km/h-s sebesség egy olyan tempó amit egy hobbibringás még esetleg tud tartani egy bizonyos ideig. De akkor nem állhatsz meg nem lassíthatsz, tekerned kell mint egy eszeveszett. Tehát már így több mint egy óra. Én körbetekertem az országot. Napi 120 km, 8 nap. És hidd el nem tudtam mindig 20 km/órával menni, mert megpusztultam volna. Volt, hogy többel mentem, volt, hogy kevesebbel. Hidd el tapasztalatból beszélek. Lesz az 2 óra is ha hobbibringás vagy. Vagy jobb esetben másfél.
2012. jún. 18. 12:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért azt tisztázzuk, hogy mi a hobbi bringás. Én a hobbist úgy értettem, hogy nem versenyzem. Nálam ez valahogy úgy van, hogy Hétvégi bringás, Hobbi bringás, Versenyző.
2012. jún. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!