Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fog ez működni vagy inkább el...

Fog ez működni vagy inkább el se menjek rá? Túra

Figyelt kérdés

[link]

Kerékpártúrát szervez szombatra és vasárnapra. Már korábban elterveztem, hogy az egyik nap elmegyek, de az a baj, hogy az elmúlt két hétben nem igazán ültem kerékpáron az idő miatt, és különben is csak napi 25-30km mentem. Ki fogom bírni? Mit egyek vagy mit ne egyek hétvégéig? Mit csináljak vagy mit ne csináljak? Mindkét túra kb. 80 km-es.

Azért is elmennék rá, hátha összeismerkedek hasonló érdeklődésű emberekkel. Vagy egyedül ciki az ilyenre elmenni? Hülye kérdések tudom. Mit célszerű vinni? (pumpa meg effélék)

2012. máj. 23. 18:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Napi 25-30 km elegendő felkészülés 80 km-hez, emiatt ne aggódj. A többi kérdésben nézz körül, van csillió leírás, nincs kedvem újra elismételni. Ha többen mentek és kezdő vagy, akkor szerintem nem ciki bízni abban, hogy a gyakorlottabbaknál lesznek szerszámok, de pl. pótbelsőt vihetsz.
2012. máj. 25. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!