Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerinted menjek biciklivel...

Szerinted menjek biciklivel iskolába? Kb 1 óra, ha nagyon sietek.

Figyelt kérdés

Igazából leginkább azt tart vissza, hogy mire odaérnék, megizzadnék és büdös lennék..

Semmilyen ruhát nem tudnék többször felvenni, mehetne egyből a szennyesbe.

Meg így legkésőbb 6:30-kor el kéne indulnom otthonról, most viszont 6:45-kor kelek.

De jó lenne, legalább kicsit izmosodnék, úgy se nagyon sportolok semmit, rám férne egy kis mozgás.

16/L

2011. ápr. 7. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem veszélyes, akkor menj, a többi problémát(izzadás..) meg nem árt megoldani amúgy sem.
2011. ápr. 7. 20:09
 2/10 anonim válasza:
Áhhhhhh, suliba ne. Reggel még amúgy sincs valami meleg. Inkább suli után nyomasd.
2011. ápr. 7. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Figyelj ide, meg lehet ezt oldani ha nagyon akarod. Váltás ruha plusz dezodor a táskába, és esetleg a suliban megoldható a (bocsánat a csúnya kifejezésért de máshogy nem tudom mondani) ribancmosdás. Úgyhogy végül is megvalósítható a dolog.
2011. ápr. 7. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menj. Esetleg indulj el előbb, és akkor nem kell sietni és nem izzadsz meg.

De ha bringával vagy, akkor nem egy nagy vaszisztdasz berakni egy kis kéztörlőt, dezodort meg akár egy másik pólót és máris nem vagy büdös, mert meg tudsz mosakodni a kényes helyeken.

2011. ápr. 7. 20:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem vagyok nagyon izzadós.

De az iskolában nincs lehetőség fürdésre.

2011. ápr. 7. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezt a ribancmosdás kifejezést még nem hallottam, de gondolom, az lehet, amit én is írtam, bemész a mosdóba, és ahol leizzadtál, csak azt a részt megmosod - nyak, hónalj, esetleg dekoltázs. Utána dezodor, és kész is vagy. Ezt bárhol meg lehet csinálni.
2011. ápr. 7. 20:21
 7/10 anonim válasza:
Szerintem is jót tenne a bicajozás :). Az agyad is legalább kiszellőzik ut közben, stresszoldasz, pozitív energiával töltődsz fel, jobb lesz a közérzeted a mozgástól :). Ami pedig az izzadást illeti, szerintem is ha nem rohansz már eleve nem is fogsz izzadni. De ha mégis, akkor az egy váltás ruha, rövid pancs ahol kell majd kistörölköző, végül dezodor és naprakész vagy :). Ja, lehet az első pár nap nehéz lesz, de ne add fel hanem tarts ki, aztán már meg sem fog kottyanni mert lesz kondíciód :)
2011. ápr. 7. 21:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is jártam bicóval suliba amikor még megbízható utakon lehetett járni. Mindig Április-Május tájékán kezdtem a buszozást bicóra váltani igaz csak 30-40 percet kellett tekernem de megérte. Ilyen esetekben javaslom azt hogy érj be iskolába legalább 15 perccel korábban hogy kicsit kifújd magad és akkor bemész mosdóba megtörlöd magad vizes törölközővel befújod magad dezodorral. Ha elfogadsz 1 jó tanácsot viselj váltóruhát, ha aznap van tesiórád akkor felveszed a tesiruhádat és rá veszel melegebb cuccot amibe nem fagysz meg és úgy tekersz majd a suliba átöltözöl. De vigyázz arra hogy milyenek a közlekedési viszonyok mert pár figyelmetlen barom miatt súlyosan meg is sérülhetsz szóval légy óvatos.
2011. ápr. 7. 21:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy olyan sokáig tartana az út biciklivel? Merre laksz, és hol van a suli? Én Budapesten Csepelről a 8. kerületbe jártam, kezdetben kb. egy óra volt, 2 hónap után már csak 40 perc, egy év után pedig 30 perc.

Egyébként megizzadni sem olyan gáz, kell 5-10 percet várni, miután megérkeztél, aztán a mosdóban a pólód száraz részeivel megtörölközöl és felveszel egy tisztát. Hideg vízzel megmosod a kezed meg az arcod, meg dezodort is használhatsz, és nem leszel büdös.

2011. ápr. 9. 12:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt te sem gondolod komoylan. menj egy hétig reggel biciklivel suliba és rájössz hogy iszonyatosan nagy baromság
2011. ápr. 21. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!