Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Merre menjek biciklivel...

Merre menjek biciklivel Szegedről? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szegedi vagyok, és vettem egy biciklit, amivel el szeretnék menni hosszabb távra bicajozni Szeged környéki falukba. Olyan út kellene, ahol nincs nagy forgalom. Ha valaki tud ilyet, megköszönném, ha leírná. Előre is köszönöm.
2011. febr. 18. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi mindig a töltés mentén bicajozunk ha el akarunk menni egy távolabbi faluba!:) Ott nincs nagy forgalom azt elhiheted!:)
2011. febr. 18. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerbia, Zenta :) mi oda bicikliztünk anno Szegedről.
2011. febr. 18. 11:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Zentán születtem :), útvonalat tudnál mondani, hogy merre menjek? Biztonságos arra biciklizni?
2011. febr. 18. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:

szia

én tudok egy elhagyatott utat, ahol kb. naponta 10 autó ha elmegy... na szóval van ugye Baktó, és attól É-ra van az az összekötő autópálya, utána átmész a síneken és ott lesz egy út, Észak felé elvisz Algyőig biztos...

2011. febr. 18. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Húha, ez jó kérdés, eléggé régen volt :)

Újszentiván Tiszasziget felé mentünk talán, de szinte végig követtük a Tiszát és a töltésen kerékpároztunk egészen a zentai hídig :)

2011. febr. 18. 16:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. febr. 18. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit :)
2011. febr. 18. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!