A biciklizéstől lemegy a zsír vagy kétszer akkora lesz a lábam?
Van egy alap izomzatom (amit nem szeretném,ha tovább nőne), amin van egy nagyon kicsi felesleg. Ha meg szeretném tartani az alapizomzatom akkor tekerjek? A a zsír lemegy és megmarad az alap izomzat ami most van vagy még 2x akkora lesz mindenem? köszi előre is!
18/F
Nem lesz kétszer akkora mindened. De izmosodni fogsz. De ez nem vészes, szóval inkább csak alakulsz tőle előnyödre.
A zsír elvileg nem alakul át izommá. Mondhatjuk marad, de ha nem viszed túlzásba a kajálást és rendszeresen tekersz, akkor fog a zsír csökkenni.
Legalábbis én hasonló alappal így alakultam. Most nem biciklizem sokat, kissé elplöttyedtem, de nem jelentős, tehát méretbeli változás nincs.
Magamon úgy vettem észre, hogy igen. Szerintem kisebb lett a combom kerülete, a nadrágjaim bővebbek lettek combban is és fenék-derékban is.
Közben pedig a súlyom (igaz ritkán mértem), de több lett, vagy nem csökkent, ebből is gondolom hogy izmosabb lettem.
Szóval alakult a forma. És jól, mert azt a zsírfelesleget bár még ott volt a comb belső felén, sose tűnt el, de nem éreztem zavarónak a formálódás után.
Ismerek valakit, akinek vastag a combja, full izom, és a gyerekkori néptáncra hivatkozik. Ő amúgy kissé duci is, de mindig mondja, hogy a combja sosem fog lemenni és csak vastagabb lesz a bringától is, ő is bringázik. Na csak hogy ő rengeteget eszik, tehát hízik is... Nem foghat mindent a sportra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!