Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A biciklizéstől lemegy a zsír...

A biciklizéstől lemegy a zsír vagy kétszer akkora lesz a lábam?

Figyelt kérdés

Van egy alap izomzatom (amit nem szeretném,ha tovább nőne), amin van egy nagyon kicsi felesleg. Ha meg szeretném tartani az alapizomzatom akkor tekerjek? A a zsír lemegy és megmarad az alap izomzat ami most van vagy még 2x akkora lesz mindenem? köszi előre is!

18/F

2012. máj. 23. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lesz kétszer akkora mindened. De izmosodni fogsz. De ez nem vészes, szóval inkább csak alakulsz tőle előnyödre.

A zsír elvileg nem alakul át izommá. Mondhatjuk marad, de ha nem viszed túlzásba a kajálást és rendszeresen tekersz, akkor fog a zsír csökkenni.

Legalábbis én hasonló alappal így alakultam. Most nem biciklizem sokat, kissé elplöttyedtem, de nem jelentős, tehát méretbeli változás nincs.

2012. máj. 23. 16:19
 2/4 A kérdező kommentje:
magyarul lehet akkor például a combom kerülete kisebb..nem? vagyis..jobban kirajzolódnak az izmok, de nem nő rá még 1x akkora izom...ugye?
2012. máj. 23. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Magamon úgy vettem észre, hogy igen. Szerintem kisebb lett a combom kerülete, a nadrágjaim bővebbek lettek combban is és fenék-derékban is.

Közben pedig a súlyom (igaz ritkán mértem), de több lett, vagy nem csökkent, ebből is gondolom hogy izmosabb lettem.

Szóval alakult a forma. És jól, mert azt a zsírfelesleget bár még ott volt a comb belső felén, sose tűnt el, de nem éreztem zavarónak a formálódás után.

Ismerek valakit, akinek vastag a combja, full izom, és a gyerekkori néptáncra hivatkozik. Ő amúgy kissé duci is, de mindig mondja, hogy a combja sosem fog lemenni és csak vastagabb lesz a bringától is, ő is bringázik. Na csak hogy ő rengeteget eszik, tehát hízik is... Nem foghat mindent a sportra...

2012. máj. 23. 18:17
 4/4 A kérdező kommentje:
világos! nekem jó seggem meg combom van, fociztam rövid ideig. arányos a testem,viszont van kis úszógumi, comb és fenék fölösleg. ezért gondolkodtam a bringán. volt,hogy full szálkás lettem, ugrálókötéltől... 73ról 62 lettem :D monjduk mellette elég erősen fogyóztam. de ugye azt nem lehet tartani és most a harcosok étrendjét csinálom. viszont mellé szeretnék test átalakító gyakorlatokat csinálni, ezért akarok bringázni...
2012. máj. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!