Hogyan állítsam be hidraulikus tárcsafékemet pontosan?
Sziasztok!
Ki mit javasol, hogy hogyan lehet pontosan beállítani (hátsó) hidraulikus tárcsaféket?
Néztem azt a videót amiben fékbeállításról van szó, beállítottam én is úgy, de a tárcsa továbbra is beleér a fékbe. Csak ez bizonyos pontnál. 20km/h-nál jön elő ennek a hangja, ha az alatt tekerek akkor nem ad ki ilyen "beleérő" hangot.
A féket úgy állítottam be, kilazítottam a konzolon, majd behúztam a fékkart, beállt középre a féktuskó, és ráhúztam az imbusz csavarokat.
A bicajon gyári 160mm -s Tektro tárcsa van, gyári még. Előtte bovdenes fékkel használtam, lehetséges, h. elgörbültek a tárcsák?
Olyan hangja van, hogy előttem pár méterrel az emberek meghallják már. Traktornak érzem magamat, ami mindjárt széthullik alattam.
Gondolom akkor hangos lehet, hogy ha már előttem is meghallják, hogy érkezek :)
A tárcsa feszegetését felejtsd el ! Sosem lesz jó .
Ha tényleg a tárcsa vetemedett el , akkor inkább vegyél egy újat . Az árából vond le a meg nem vásárolt egyengető árát .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!