Konusznál cseréltetek már golyókat? Többféle méretü is létezhet, vagy csak első, hátsó?
Figyelt kérdés
Hogyan kell kérni? Kb. egy hónapja be volt rágódva, akkor cseréltem csavarokat, de golyókat nem. Azóta olvastam, hogy valaki nagyítóval vizsgálgatja a golyókat, hogy jók-e. Arra gondoltam, ha nem nagy tétel akkor kéne cserélnem.2012. máj. 4. 12:45
1/2 anonim válasza:
Fogsz egy régi golyót és elviszed mintának. Nekem oldalanként 9 db van, a darabszám legyen meg pontosan .Ha nincsen megsérülve a golyó akkor felesleges cserélni.Egyébként többféle méretű van.
2/2 anonim válasza:
Nem nagy tétel. Mérd meg tolómérővel, hogy mekkora, vagy vigyél néhányat mintának (jól csomagold be, könnyű elveszteni). Pontosan kell mérni, nem mindig egész mm nagyságú a golyó - ha nem vagy gyakorlott tolómérővel, akkor inkább vigyél mintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!