Ez a bicikli fiús?
Mondanátok véleményeket róla megéri az árát ?
Ja és mondanátok jó fiús bicikliket hasonló árban max 35.000
10-dik rossz a link
nem szeretnék merev vázasat
Szia.
Nem akarom elvenni a kedved, az az igazság hogy bicaja szinte mindenkinek van. És az összteleszkópos a legdivatosabb, ezért a tömegszargyártók ráálltak z összetelós fosok összerakására. Szépek.
Évekig kibírják, aztán ha nincsenek erősen karbantartva egy halom ócska vas lesz.
Komoly kerékpározásra, évi sok ezer kilóméterre ezt nem javaslom, de merem feltételezni, hogy neked csak arra kell h legyen egy biciklid, arra meg megfelel, letudsz menni vele a boltba stb.
Azzal meg h használt neked nem kell, annyit h ez nem autó, ha egy jól karbantatott bringát megnézel h rendben van e nem lesz 1millió relytett baja, használt bicó jó bicó hogyha olcsón kell minél jobb.
Azt hiszem, hiába beszélünk. Már eldöntötte, hogy megveszi, most igazolást keres rá. Tudod, mit kedves kérdező: vedd meg, aztán majd rájössz, hogy kidobott pénz volt. Mi szóltunk... :) Városban elmegy az, falun meg nem nézik, legfeljebb a tönkrement rugóstagjaidad majd fixre hegeszti a faterod, a törött műanyag szarokat meg majd ledobálod róla. De akkor is összteleszkópos, lehet majd rajolni a többi 14 éves előtt.
("Dik mán! Rugós bicikli!")
Ui.: A konkrét kérdéseidre még egyszer és utoljára válaszolva:
1. Fiús (gyerekes, nem pedig férfias)
2. NEM éri meg az árát
3. Jó bicikliket tudunk hasonló árban, egysebességes, acélvázas, használt városi cirkálókat. Összteleszkóposat nem.
Igazuk van minden előttem hozzászólónak
Ez egy rakás szar
Mutat 2 hónapig utánna szétthull. Addig is nehéz lesz tekerni mint állat. Vegyél egyett használtan neten, német lomosnál 20-30 ezer ért nagyon jók vannak. Én sem vagyok nagy szakértő de valamennyire értek hozzá. Több laikus ismerősöm beleugrott ilyesmibe egy szezont használták és annyi.
Megértem hogy tetcik de szar.
Ne ragaszkodj az ösztelóshoz.
Használtan vagyél jó állapotu minőségibb gépet
Nekem megnyitja, de akkor keress rá, hogy bikemag hiper horror - made in gagyisztán
10. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!