Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen mountain bike-ot...

Milyen mountain bike-ot ajánlanátok kb 30000ft értékben?

Figyelt kérdés
Akarok venni 1 bicajt, de annyira nem értek a márkákhoz, ebben az árkategóriában mi számít jónak?

2012. ápr. 29. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés szerintem rossz kategóriában van, de nem tudom jelezni, mert már egy modi jóváhagyta úgy látszik...

Ebben az árkategóriában csak az áruházi "vackok" jöhetnek szóba sajnos.

50-60 körül esetleg akcióban ki lehet fogni olyat, ami nem a bóvli kategóriájú ipari hulladék. De azok is inkább a hétvégi lightos tekerésre való belépő szintű bicók.

2012. ápr. 29. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne rossz kategóriában? xd Hát kerékpárhoz kapcsolódik a kérdés....

Amúgy igen, ennyiért max használtban tudsz venni jót, de az újak amik az áruházban ennyiért vannak hirdetve mind hulladékok! Amik jó márkák: Gepida, Magellán,KTM,stb de ezek újonnan messze elhagyják ezt az árkategóriát.

2012. ápr. 29. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Talán azért xd, mert ez a kérdés nem igazán az "Autók, motorok" témába való, ahol először ki volt írva, mikor itt a kerékpározás topik is, ahol talán a kérdező nagyobb eséllyel kapna választ a kérdésére.

Arról nem tehetek, hogy közben mégis áthelyezték, de az erre vonatkozó jelzésemet nem törölték ki.

2012. ápr. 30. 08:41
 4/9 Alex Fly ***** válasza:

Semmilyet.

Ennyiért újat nem kapsz; ha használtat, akkor meg bizonyára pontosan tudod, hogy mi kell neked és van annyi tapasztalatod, hogy el tudod dönteni. Ha nincs, akkor meg az itteni válaszok nem elegendőek hozzá. Ebben az esetben inkább keress egy hozzáértőt, akiben megbízol..

2012. ápr. 30. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Az enyémet majdnem három éve 45-ért sikerült kifogni akcióban. Aztán azóta láttam már 100-ért is ugyan ott, most meg valami 70-80 körül van az ára. De ez is egy elég alap, de már jobb minőségű bicaj.
2012. ápr. 30. 14:54
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó, milyen márkájú?
2012. máj. 1. 01:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Hervisben vettem, valami X-fact, alu vázas.
2012. máj. 1. 08:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Ennyiért NE vegyél MTB-ot . Semilyen kerékpárt nem lehet 30 000 forintért kapni , ami jó is . Ha mégis ennyit szánsz rá , akkor használtat vegyél .
2012. máj. 2. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Használtat vegyél, minél jobb vázzal. Aztán majd ahogy a tárcád engedi (vagy ahogy muszáj) kicserélgetsz rajta ezt-azt.
2012. máj. 2. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!