Sok napi 35 km egy 100. 000 ft-os kerékpárral?
Figyelt kérdés
Dolgozni járnék a XIV-ik kerületből Csömörre. Első sorban olyanok válaszát várom akik szintén nagy távolságra járnak napi szinten kerékpárral. 23 éves, 167 cm magas, 60-65 kiló vagyok, függően a hó végi számláktól :D. Gyerek korom óta mindig sportoltam valamit. 3 éve egyáltalán nincs időm rá. Csak némi biztató szót várok pár nagy bringástól. A "próbáld ki és megtudod" tudoroknak üzenem h egy próba erejéig nem dobok ki százezret :).2012. ápr. 27. 07:26
11/12 anonim válasza:
Szerintem egy olcsóbb pl Csepel vagy Caprine biciklivel is simán mehetsz.
Ha úgy kezded, hogy először keti kszer egy hónapig utána pedig mehet minden nap mehet.
Eléggé korán kell majd kelni,de megéri. :D
12/12 A kérdező kommentje:
Egy ideje neki fogtam és feleslegesen paráztam. Sokkal nagyobb a szabadságérzet mint autóval. Tiszta királyság :D.
2012. máj. 11. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!