Mit szeretsz a legjobban a biciklizésben?
Én azt hogy szép tájakon biciklizhetek, közben csicseregnek a madarak és hogy minimális erőfeszítés ellenében formásodhatok. :)
És ti?
Komolyan ennyire érdekel? :D
Nagyjából én is ezeket szeretem benne, amiket már te is leírtál. Nyilván a szép táj nem mindig adott, például aki arra vetemedik, hogy a mocskos Budapesten pattanjon két kerékre, annak nem irigylem a tüdejét. De természetesen egy gyönyörű, nyugodt kis faluban és vidékén, ahol én is élek (már amikor itthon vagyok, és nem az egyetemen), öröm a biciklizés, és egyáltalán a levegővétel is a friss, tiszta, üde levegő miatt.
Én azt, hogy városban -és környékén- a leggyorsabb, leghatékonyabb és legélvezetesebb közlekedési eszköz. Meg azt is, hogy munkából hazafelé mire a sok autós egyáltalán kiért a főútra, én már majdnem otthon voltam. A buszról nem is szólva...
Meg szeretem benne azt is, hogy a többi közlekedési eszközzel ellentétben a kerón nem azt érzem, hogy a jármű visz valahova, hanem én megyek vele ahogy és ahova akarok. És ezt a szabadságot semmi más jármű nem képes megadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!