Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit szeretsz a legjobban a...

Mit szeretsz a legjobban a biciklizésben?

Figyelt kérdés

Én azt hogy szép tájakon biciklizhetek, közben csicseregnek a madarak és hogy minimális erőfeszítés ellenében formásodhatok. :)

És ti?

2012. ápr. 10. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindig jár a levegő , ez különösen nyáron jó. Télen ha megy valahova az ember sokkal jobb bicajjal , mert az első pár száz méter után már nem fázol, a mozgás miatt átmelegszel. Sokkal szarabb kiszállni a fűtött kocsiból a hidegbe . Inkább a bicaj télen is , többségiben . Nyáron mikor nagyon forró az aszfalt lehet hallani , hogy fut a gumi, minél gyorsabban mész annál hangosabb és ez ösztönöz , hogy még gyorsabban tekerj.Mikor már elfogy a fordulat , váltani kell egy pillanatra elveszed a fordulatot (ha nem akarsz terhelés mellett váltani) , kapcsolsz egyet a váltókaron és már gyorsulsz is tovább egy másik áttételen. Az még egy nagy előny , hogy előre tudsz állni a lámpánál, nem kell kivárni a sort, akár két kocsi között is kényelmesen elférsz. kb ennyi.
2012. ápr. 10. 14:24
 2/5 anonim válasza:

Komolyan ennyire érdekel? :D

Nagyjából én is ezeket szeretem benne, amiket már te is leírtál. Nyilván a szép táj nem mindig adott, például aki arra vetemedik, hogy a mocskos Budapesten pattanjon két kerékre, annak nem irigylem a tüdejét. De természetesen egy gyönyörű, nyugodt kis faluban és vidékén, ahol én is élek (már amikor itthon vagyok, és nem az egyetemen), öröm a biciklizés, és egyáltalán a levegővétel is a friss, tiszta, üde levegő miatt.

2012. ápr. 10. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
azt, ahogyan anyáznak a taxisok :D
2012. ápr. 10. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
az adrenalint amikor trükköket csinálok :D
2012. ápr. 10. 19:43
 5/5 Alex Fly ***** válasza:

Én azt, hogy városban -és környékén- a leggyorsabb, leghatékonyabb és legélvezetesebb közlekedési eszköz. Meg azt is, hogy munkából hazafelé mire a sok autós egyáltalán kiért a főútra, én már majdnem otthon voltam. A buszról nem is szólva...

Meg szeretem benne azt is, hogy a többi közlekedési eszközzel ellentétben a kerón nem azt érzem, hogy a jármű visz valahova, hanem én megyek vele ahogy és ahova akarok. És ezt a szabadságot semmi más jármű nem képes megadni...

2012. ápr. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!