Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kilóméterórát érdemes...

Milyen kilóméterórát érdemes venni? Az olcsók is mutatják, hogy eddig mennyit mentem meg a km/h. T vagy nem?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a Decathlon-ban vettem a legolcsóbbat (DC4), mert nekem nem kellenek extra statisztikák. Sebességet, távolságot és résztávolságot mér. Más nekem nem kell. 2 évig bírta egy elemmel, nemrég cseréltem. Az össztávolságot be lehetett írni, hogy onnan folytassa a számolást.
2012. ápr. 4. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak két évig bírta? Nekem közel 9 évig bírta kettő, vagyis átlag 4,5 év egy. Legutóbb alig több mint 1 éve cseréltem, az első 5000 km-nél, a második 7000-nél merült le. Vagyis összesen 12 000 km-t bírt a kettő. Hogy milyen óra, most fejből nem tudom, de valami alap cucc. Átlag km/h-t is tud, de azt nem használom. Rekordsebességet elment, meg méri az aktuális sebességet, a megtett távot, nekem ennyi elég.
2012. ápr. 4. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Én mondjuk szeretem látni a nullázás óta eltelt időt, teljesítményorientált bringázásnál meg jó dolog az átlagtól lefelé/felfelé eltérést mutató nyilacska. Cateye velo 8 van a bringámon, 5 év alatt egyszer kellett benne eddig elemet cserélni.
2012. ápr. 4. 20:26
 4/9 anonim válasza:
Én auchanba vettem 1300 jómagyar forintért, auchan márkás cucc, alap dolgokat tud, de azt hibátlanul. Megtett út, eltelt idő, átlag sebesség, és persze az aktuális sebesség. Szerintem ha hobbi bringás vagy és megfelel a vezetékes kilométeróra akkor kár sok pénzt kidobni rá.
2012. ápr. 5. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Cateye velo 8 nekem nagyon bevállt. Viszonylag olcsó és árához képest sokat is tud.
2012. ápr. 6. 22:16
 6/9 A kérdező kommentje:

No. Tescosat vettem a végén 1500ft.ért. Volt 1100ért is.

Az mennyire számít, hogy az agytól milyen messze teszem fel?

2012. ápr. 6. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:
""Az mennyire számít, hogy az agytól milyen messze teszem fel?"" Semmit! A lényeg, hogy a kerékátmérőt pontosan "ird" bele. Mindegy milyen messze teszed fel az érzékelőt (mágnest) a kerékátmérő nem változik.
2012. ápr. 7. 14:09
 8/9 anonim válasza:
Pontosan!Teljesen mind1 hova teszed fel a lényegen nem fog változtatni
2012. ápr. 10. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem azért van Cateye, mert a noname az első esőben beázott. Aki nem megy esőben, annak mindegy szerintem, a funkciók kb. egyformák, és a pontosságban sincs lényegi különbség.
2012. júl. 16. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!