Vett már valaki az Auchan-ban biciklit?
Mennyire van összerakva?
úgy értem hogy azonnal használható vagy még szerelgetni kell?
és a buszra föl lehet vele szállni?
Egyik isemrősöm mondta hogy vett egyet nem volt összerakva és nem engedték föl vele az Auchan buszra
Én vettem, kétszer is, a csömöri (gödöllői?) Auchanban. Mondjuk az első telós volt. Nem volt vele gond, csak a kormányt kellett beállítani, mert keresztben volt a szállítás miatt. A fékek, váltó is be volt állítva, amin meg is lepődtem. Kb. 15 perces ellenőrzés után fel lehetett rá pattani.
Az mondjuk hozzátartozik, hogy rengeteg gány állapotú közül választottam ki. Amik lent állnak a padlón, azok szét vannak barmolva, én a polcok fölül szedettem le az emberrel (örült neki), azok még rendben voltak. Szóval jól meg kell azért nézni, de vannak jó állapotúak.
Én a Dunakeszin lévő Auchanra gondolok
Csak mert gondoltam hogy veszek egyet és hazatekernék vele mondjuk próba képp
szóval akkor szinte azonnal használható
Köszi :)
mindegy viszek pumpát :D persze alaposan át fogom nézni nem szeretnék úgy járni mint mikor láncfűrészt vettem a Tescoban
és valami b.zi kilopta a láncot a dobozból upsz +5000 :D
Hát meggondoltam inkább veszek használtan egyet
Van egy Magellan Hydra-ám de sajnos a hátsó agy már igen csak kivan a felniről nem is beszélve
így gondoltam veszek egy másikat ehhez pedig majd valami MÉH telepről szerválok komplett első hátsó kereket mert nagyon jó kis gép szerintem
Addig bőven eltekerek egy 10000Ft-os vacakkal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!