Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Főúton való bicózáshoz mi a...

Főúton való bicózáshoz mi a követelmény láthatósági mellényen kívül?

Figyelt kérdés
Egyik településről szeretnék menni a másikra, és elég forgalmas az út. Mi az amiért a rendőr szól?
2012. márc. 13. 07:38
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Ma bicóztam is 19 km-t. Minden rendben volt, csak azt nem értettem, hogy miért dudált rám 2 kocsi is, amikor teljesen szabályosan mentem, az oldalsó fehér vonalon haladtam, mégis rám dudáltak.

Sok kocsi volt akkor ott.

2012. márc. 17. 21:28
 32/41 anonim ***** válasza:
Azért, mert nagyon sok olyan alak is kap jogosítványt, akinek nem kellene. Ha én lennék az ország félistene, fele ennyi autós sem lenne az utakon, mert nem mindenkinek van meg a képessége a járművezetéshez.
2012. márc. 17. 22:12
 33/41 anonim ***** válasza:

Atyaúristen...

Rakjatok még bizt övet meg légzsákat is a bringátokra... nem is csak a pár gramm miatt, hanem már kinézetileg is röhejes lenne egy versenybringa mindennel felszerelve...

A ti nagymamabringátokrs nyugodtan rakjatok csak visszapillantót...

2012. márc. 18. 09:52
 34/41 anonim ***** válasza:
Akkor a versenybringádat használd versenypályán:D Közúton kötelező, ha nem tetszik járj gyalog vagy ülj a csádon.
2012. márc. 18. 12:39
 35/41 anonim ***** válasza:
Vicces egyébként is a "versenybringa" megnevezés is, sztem a kedves "versenyző" még csak a tévében látott olyat... outin nagyon jól elférnek a szabályos közlekedés kellékei, ugyanis arra a célra készült. A versenybringát meg versenyre optimalizálják, ahol nem kell rá pilács meg egyebek.
2012. márc. 18. 12:50
 36/41 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom, hogy ami megmentheti az ember életét az nem égő. És ha épp egy villogó vagy lámpa, kukás mellény fogja felhívni az autóvezető figyelmét a biciklistára, akkor engem rohadtul nem érdekel, ki mit gondol rólam. Ha ott feküdnék jobb esetben végtagtörésekkel a kórházban hiába mondanám, hogy "jaaj hát csak azt mondták, hogy öregasszonyos ha ki vagyok világítva". Ez senkit nem fog meghatni.

Nem leszek attól semmivel sem menőbb és jobb biciklis, ha nem teszem fel a kötelező dolgokat a bicóra.

Én így gondolom. Én ettől nyugodt vagyok, hogy mindent megteszek azért, hogy épségben maradjak. A többiek meg mit csinálnak? Az magánügy :)

2012. márc. 18. 13:13
 37/41 anonim ***** válasza:

Amíg el nem üttetik magukat egy vétlen autóssal, aki aztán élete végéig dolgozhatja fel magában az esetet, pedig igazán nem az ő hibája volt.

Csak a habzó szájú kisfiúknak ez ma még nem jut el az agyukig...

2012. márc. 18. 14:45
 38/41 anonim ***** válasza:
Tévedésben vagytok. NAPPAL mért nem vesz észre az autós??? Szerintetek nappal olyan sokat számít hogy villog-e vagy nem?? Éjszaka meg nem biciklizek és ennyi.
2012. márc. 18. 14:55
 39/41 Alex Fly ***** válasza:
Akkor nappal nem kapcsolod be. Ilyen egyszerű. Nem tudom, mit kell ezen fennakadni: ha a közútra mész, akkor a kerékpárt úgy szereled fel, hogy az megfeleljen a közúti közlekedés feltételeinek. A versenybringádat pedig a versenyen a versenykiírásnak megfelelően. Schumacher sem a F1-es Ferrarival látogatja meg a nagyanyját a szomszéd faluban...
2012. márc. 18. 17:29
 40/41 anonim ***** válasza:
Mindkét oldalnak igazat tudok adni: Versenyzem én is és nem szívesen pakolok felesleges cuccokat a keróra. De könyörgöm ember, egy kis lámpát rakj fel legalább! Az, hogy a csengó felesleges szerintem is így van, 98%-ban az autók között tekerek én is ott meg nem sokat ér, ha meg netalántán felmerészkedek a kerékpárútra ( szerintem veszélyesebb mint az autóút 😂) és meg kellene valakit előznöm akkor szépen Megkérem rá hogy húzódjon le. Küllőprizmát én se raknék azért egy ultegra kerékszettre ha megbocsájtotok 😂. Mellesleg elmondanátok az mikor lehet fontos? Mert ha én belegondolok akkor mindig arra jutok hogy ha már látja a prizmámat vagy késő vagy már régen elmentem előle.
2016. márc. 7. 08:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!