Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Főúton való bicózáshoz mi a...

Főúton való bicózáshoz mi a követelmény láthatósági mellényen kívül?

Figyelt kérdés
Egyik településről szeretnék menni a másikra, és elég forgalmas az út. Mi az amiért a rendőr szól?
2012. márc. 13. 07:38
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
Téged meg berecki zoltán dicsérjen meg amikor lakatos rajmunddal (alias hegedűs fatima) énekled együtt a "száncsengő csingilingiling, megőrülök ha biciklimen nincs" nótát, te kis prizmakatona.
2012. márc. 15. 22:20
 22/41 anonim ***** válasza:
0%
Alakul a molekula:D
2012. márc. 16. 08:01
 23/41 anonim ***** válasza:
Hasznos dolog az a visszapillantó. Sűrűn látszanál benne és egyre kisebbnek.P Te monoblokk szopó gézengúz. Akassz egy nagy V féket a szádra és tartsd behúzva a fékkart te gramm Jóska.
2012. márc. 16. 08:09
 24/41 A kérdező kommentje:
Hé Bereczkit én bírom. (jó, nem a megasztárba...) :D
2012. márc. 16. 08:54
 25/41 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: nem is a bereckin volt a hangsúly.... :D

Okoska: Neked meg egy Kresz könyv essen a fejedre, te prizmajáska, hogy egy tescos grillcsirke enné meg az az okos visszapillantós buksidat.

2012. márc. 16. 13:16
 26/41 anonim ***** válasza:
Pillantsál bele a lyukamba gramm úr!
2012. márc. 16. 14:14
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
melyik lyukadba Gay-Lussac?
2012. márc. 16. 14:25
 28/41 anonim ***** válasza:
A gázórásba! Grammjanich Úr! xd Hogy ment ma a bringázás? Hány dekát vittél magaddal?xd
2012. márc. 16. 14:33
 29/41 anonim ***** válasza:

Jókat nevetek itt :) Valami bringás fórumon láttam ilyen versenybiciglista farkakat, akik a személyük elleni támadásként élik meg a kerékpár kivilágítását :) Egyszer találkoztam is egy ilyen fütyivel Mohács környékén. Együtt mentünk egy darabig, ránk sötétedett, mire szétváltunk. Hátsó villógója volt a palinak, első nem. Kérdem miért nincs. A válasza: csak a súlyt növelné :)))

A tükör viszont eszméletlen jó dolog! Kinn az úton nem kell folyamatosan forgolódnom, mindig tudom, mi van mögöttem.

2012. márc. 17. 21:12
 30/41 anonim ***** válasza:

Ja, ezt akartam írni:

[link]

2012. márc. 17. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!