SLIME KERÉKPÁR BELSŐ? (többi lenn )
Igaz nem a komplett belső, hanem a belsőbe beöntésre kerülő folyadékról van szó, de itt egy jó leírás: (a végeredmény ugyanaz, annyi, hogy itt neked kell a belsőbe tenned a folyadékot...)
Használok, összességében a véleményem pozitív. A tüskeszúrást eltömíti 1-2 perc alatt, de ha benne marad a tüsi, akkor nem mindig tudja, mert az folyamatosan cseszteti. Az ősz + télen kb 20 terepi belsőcserét spórolt meg a slime.
A feketeleves: a tömítés nem egy véglegesen odaforrt izé, hanem a nyomás alatti, a külsőben lévő belső lukait tömíti csak el, a szétnyílt lukat nem ragasztja össze. Nemrég külsőt cseréltem, és mindkét keréken ugyanaz volt: ha kivettem a belsőt, hirtelen szembesültem egy rakás zölden szivárgó lukkal, és már fel se tudtam pumpálni :( szóval ezeket be kellett foltoznom, de az előny, hogy nem a túrán kellett belsőt cserélnem :)
akkor veszek slime belsőt , végül is annyiba kerül mint egy sima belső köszi a válaszokat !!!!
am ez az [link]
őszintén! nem :D csak annyi hogy 26 de mi az a másik (1 3/8)az nem tom mi
nekem ami van gumi elöl 26X2,00 hátul 26x1,90 gumi van
Ez az 590 Ft-s belső nekem fura. Egyébként az ilyen belső nem nyúlik annyit, hogy 2.0"-os gumiba is jó legyen. Ha mégis, annyira elvékonyodik az oldalfala, hogy bármikor szétdurranhat.
Egy slime belső 2500 Ft körül van, szóval érdemes utánakérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!