A Koliken biciklimárka milyen?
Figyelt kérdés
Megbízható,jó,gagyi?Hobbyra,hétvégi biciklizésre szeretnék valamit főleg aszfalton,néha terepen...Túl sokat nem tudok rá fordítani.Tudom,hogy egy igazán jó bicikli drága,de nekem csak hétvégi mozgáshoz kell...2012. márc. 3. 09:10
1/7 anonim válasza:
Hááát...
Mennyi tudsz rászánni? Ha megírod keresünk valamit.
2/7 A kérdező kommentje:
30 körül gondoltam...Tudom,hogy nem sok,de jó lenne már tekerni...
2012. márc. 3. 10:05
3/7 anonim válasza:
30 ezer? ...Tescós kerékpár kijön belőle. Vagy használtam egy öreg országúti, de még az is elég ramaty állapotban. Ennyiért szerintem ne vegyél kerékpárt. Inkább még gyűjts rá. 30 ezres kerékpár kb. annyi, hogy hetente 1x mész vele 20-25km-t. Aztán elkezd recsegni, ropogni és végül a sok javítással éppen ott vagy, mintha valami minőségit vettél volna.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Ja, szóval meg kellene nézni, de én így kép alapján azt a narancs Nakitát simán bevállalnám. Főleg 18ért.
6/7 A kérdező kommentje:
Használt kerót megéri venni?Mire kell figyelni használt esetén?
2012. márc. 3. 11:37
7/7 anonim válasza:
Nézd meg, hogy a lánc mennyire van megnyúlva, lánckerekek mennyire kopottak, meg hogy a kerekek szépen futnak, kotyognak-e. Kb ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!