Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Letört vázcsonkot (alumínium)...

Letört vázcsonkot (alumínium) meg lehet hegeszteni?

Figyelt kérdés
A biciklim (Mongoose Tyax) vázcsonkja letört, közvetlenül a hegesztés felett. A váz alumíniumból (6061) van. Meg lehet ezt hegeszteni? Budapesten hova érdemes fordulni ilyesmivel?
2012. jan. 20. 18:20
1 2 3 4 5
 11/42 anonim válasza:
2014. máj. 16. 13:34
 12/42 anonim válasza:

A telefonszámhoz tartozó kerékpárjavításhoz hoztam egy Mongoose kerékpár javítást. Ha nem lehetne meghegeszteni, akkor már az elején össze sem rakták volna. Ja, és ezt este fél tízkor hozták, így csak másnap tudtam átadni.

[link]

2014. aug. 6. 16:43
 13/42 anonim válasza:
Az ötös hozzászóláshoz annyi még tartozik, hogy nem az aluréteg áttörése a legnehezebb egy javításra váró kerékpárnál, hanem a festék. A gond az, hogy a wolfram nincs jó kapcsolatban a kosszal, így előtte le kell csiszolni, tisztítani, úgy ahogy azt tettem a Mongoose-nál.
2014. aug. 6. 22:27
 14/42 dart18 válasza:
A fenti Mongoose-nak én vagyok a tulajdonosa. Felhivtam a fenti mobilszámot, elvittem neki aznap este és másnap már készen volt a bringa. A nyeregcső bemenet alatt repedt el a váz ami nehéz javitás hiszen a nyeregcső a heggesztett vázba be kell férjen. Remek munkát végzett a fenti hozzászoló.Mindenkinek ajánlom!
2014. aug. 14. 23:22
 15/42 anonim válasza:
Köszönöm az ajánlásod. Viszont mindenkinek ajánlott, hogy hosszabb nyeregcsövet szerezzen be, mert mostanában magas emberek jönnek, ua. ezzel a problémával. Ma is volt egy aluváz, ugyan az a hiba, majd akkora nyeregcső, hasonló magasságú emberrel.
2014. aug. 23. 16:43
 16/42 anonim válasza:
Na ma bejött a szóban forgó kerékpár testvére. Ment az albumba.
2014. szept. 3. 21:40
 17/42 anonim válasza:

Megérkezett hozzám egy hét számjegyű kerékpár javításra. Egy beszakadt csavart kellett eltávolítanom úgy, hogy ráhegesztettem egy hajtókart.

[link]

2014. szept. 9. 12:20
 18/42 anonim válasza:

Ma egy ilyen alumíniumot kellett hegesztéssel javítanom. Azt mondták, hogy valami lánctartó.

[link]

2014. szept. 22. 17:34
 19/42 anonim válasza:

Szombaton hoztak egy alumínium teleszkópos kerékpárt, mondván, hogy fixet szeretne. Nos kiderült, hogy a váz tényleg alumínium,de a rugózatnál acél a szerkezet. Tehát itt már nem volt mit tenni, mert oda nem lehetett felhegeszteni egy alucsövet, így rövid tanakodás után fixre tettem a bringát. Nagyon stabil lett.

[link]

2015. márc. 2. 17:10
 20/42 anonim válasza:

akkor egy jellemzésnek nem igazán mondható beírás a facéról.

[link]

2015. márc. 21. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!