Van értelme váltót lopni?
1/11 anonim válasza:
Komolyan azt kérdezed, lelopj-e egy váltót valakinek a bringájáról?
2012. jan. 4. 13:10
A váltót nem könnyű leszerelni, főleg, ha "agyváltós", mivel az a kerékagyba van építve, csak a kerékkel együtt vihető! A külső is macerás, a tengelyanyát levenni, bovdent kikötni, stb. Ráadásul így nem lesz láncfeszítés, ami egyből feltűnik.
2012. jan. 4. 13:11
több fogaskerék van a hátsó kerék tengelyén? ezek közözz lehet váltani a láncot. apropó (itt van 3 bicikli, rájuk néztem) kehet a hajtókarnál is több fogaskerék. ez esetben biztos hogy volt váltó.
2012. jan. 4. 13:31
4/11 A kérdező kommentje:
Egy egy éves bicikliről van szó, és hogy jobban megnéztük, a komplett hátsó kereket kicserélték, egy acélfelnis kereket tettek a helyére. (De minek vesződött ezzel?!) Az első kerék alufelnis, a hátsó is az volt. :S :(
valaki szórakozik veletek :D
ez ilyen.. képzeld el ezt mondjuk egy lakás ajtajával.. valaki kicseréli :D mekkora már.
nincsenek kamerák a közeledben? mert ez ilyen vicc szint, remélem nem bántó hogy annak találom.
2012. jan. 4. 13:59
6/11 A kérdező kommentje:
Hát, mi csak kínunkban nevetünk rajta, mert legalább a bicikli használható így is. Panel tárolóban bütykölhették meg...
Zárt tárolóban simán. Megnézhetitek, hogy van-e nyoma a kormányon a váltókar bilincsének, meg egyébként a vázon a bovdenvezetésnek. Az agyváltó nem olcsó mulatság (bár egy háromsebességes még annyira nem is drága).
2012. jan. 5. 10:05
igen,a bovdennek vannak a vázon ilyen "kitámasztói" amik vezetik. elvileg hasonlóan mint a fék bovdennek.
és tényleg groteszk, de ilyenen mit csinálhat az ember, mint röhög? meg mondd el szerintem a barátaidnak, mert ezzel csak tapasztaltabbak lesznek: ilyen is van.
2012. jan. 5. 10:10
Ez egy baromság. Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy valaki vitt magával egy cserekereket és kicserélte, beállította a láncfeszességet meghúzta a csavarokat. Ha ellopták volna akkor a hátsó keréknek hűlt helye lenne, nem egy másik lenne a helyén.
"Az öcsénk azt mondja, nem is volt rajta," Én ezen a vonalon indulnék el. Lehet öcséd elpasszolta jó pénzért, most meg előadja, hogy nem is volt váltós a biciklije.
2012. jan. 5. 16:09
én is a közeli embereket kérdezném ki, pl. tárolóban lévő társakat. A mi panel tárolónkhoz még 2 másik lakás fért hozzá és egy csávó a motorját akarta berakni, ezért úgy csinált helyet, hogy lomtalanításkor egyszerűen kidobta a cuccaink egy részét kérdés nélkül. Vannak ilyen emberek.
2012. jan. 8. 12:07
Kapcsolódó kérdések: