Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van egy Hauser five biciklim....

Van egy Hauser five biciklim. Új váltót szeretnék rá venni milyet ajánlotok? (lent kifejteném bővebben mit is akarok. )

Figyelt kérdés

Na nemtudom mi annak a neve, nem vagyok valami nagy biciklis szakértő:D Olyat szeretnék rá venni mint a BMX-eken van, olyat hogy csak egy fogaskerék van... Mert a mostani váltóm már nagyon idegesít hogy mindig csak a baj van vele...-.-"

Megtudnátok mondani mi annak a hivatalos neve, hogyha én (szerintem az enyém dirt feelinges...) dirt biciklire akarok 1 SEBESSÉGES VÁLTÓT venni annak mi a neve? Vaterán akarok keresni csak azért... És mennyinél kezdődnek... nem akarok rá sokat szánni...

köszönöm a válaszokat:)

2011. okt. 5. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Most akkor mit is akarsz? Singlespeedet láncfeszítővel?
2011. okt. 5. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Már elmagyarázták, valami új agy kéne bele, előre hajtás stb...

[link] ilyet akarnék rá tenni...

2011. okt. 5. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:

A hajtómű, ha nem szegecselt, akkor szétszedhető és megtartod azt a lánckereket amelyiket akarod, a többit leszeded.

Hátul ugyanez a helyzet. Szétszeded a sort, megtartod azt a lánckereket amelyik kell, a többi lánckereket távtartóval helyettesíted. Valami ilyesmivel: [link]

Mivel a váz nem csúszópapucsos, ezért valószínűleg szükséged lesz láncfeszítőre, valami ilyesmire:

[link]

2011. okt. 5. 22:53
 4/4 A kérdező kommentje:
okés köszönöm.:)
2011. okt. 6. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!