Van egy Hauser five biciklim. Új váltót szeretnék rá venni milyet ajánlotok? (lent kifejteném bővebben mit is akarok. )
Na nemtudom mi annak a neve, nem vagyok valami nagy biciklis szakértő:D Olyat szeretnék rá venni mint a BMX-eken van, olyat hogy csak egy fogaskerék van... Mert a mostani váltóm már nagyon idegesít hogy mindig csak a baj van vele...-.-"
Megtudnátok mondani mi annak a hivatalos neve, hogyha én (szerintem az enyém dirt feelinges...) dirt biciklire akarok 1 SEBESSÉGES VÁLTÓT venni annak mi a neve? Vaterán akarok keresni csak azért... És mennyinél kezdődnek... nem akarok rá sokat szánni...
köszönöm a válaszokat:)
Már elmagyarázták, valami új agy kéne bele, előre hajtás stb...
[link] ilyet akarnék rá tenni...
A hajtómű, ha nem szegecselt, akkor szétszedhető és megtartod azt a lánckereket amelyiket akarod, a többit leszeded.
Hátul ugyanez a helyzet. Szétszeded a sort, megtartod azt a lánckereket amelyik kell, a többi lánckereket távtartóval helyettesíted. Valami ilyesmivel: [link]
Mivel a váz nem csúszópapucsos, ezért valószínűleg szükséged lesz láncfeszítőre, valami ilyesmire:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!